Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Lastentarhanopettaja, Espoon kaupunki, Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajan tehtävät Suomenojan vuoropäiväkodissa. Päiväkoti on vuorohoitopäiväkoti, joka tarjoaa 1-6 -vuotiaille turvallista päivähoitoa ympäri vuorokauden. Päiväkoti on tarkoitettu pääsääntöisesti niille lapsille, jotka tarvitsevat yöhoitoa

Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja, esimerkiksi apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalipun joukkoliikenteeseen, säännöllistä ja monipuolista koulutusta, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.


Arvostamme vuoropäivähoidon tuntemusta.
Yhteystiedot:Päiväkodin johtaja Pia Lehtonen, 0503508196, pia.lehtonen@espoo.fi
Työpaikan osoite:Suomalaistentie 4 B, 02770 ESPOO
Palkkaus:2343,87e/kk
Työ alkaa:01.05.2014
Työaika:3-vuorotyö, 38h 15min viikossa
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:31.03.2014 klo 15:45
Hakulomakkeen WWW-osoite:https://www.tyonhaku.espoo.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=23527&L=1&Z=E
Ilmoitus jätetty:07.03.2014
Ilmoitusnumero:8422285
Työnantajan viite:3-140-14

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Lastentarhanopettaja töitä - Espoon kaupunki töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi