Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Prosessityöntekijä betoniteollisuuteen, HR Yhtiöt Oy, Helsinki

Prosessityöntekijä betoniteollisuuteen


HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi. Yrityksellämme on toiseksi korkein Dun&Bradstreet Oy / Solited Finland Oy:n AA-luottoluokitus.Arvostettu betonialan yritys hakee

kauttamme omatoimista ja tarmokasta

 

prosessityöntekijää

betoniteollisuuteen

 

heidän Helsingin toimipisteeseensäTehdas toimittaa valmisbetonia asiakkaidensa eri tarpeisiin, joten työtehtävät pitävät sisällään mm. betonin valmistusta, yleisiä huoltotöitä, trukilla ajoa ja laadunvalvontaa sekä tilausten vastaanottoa. Sinulla on myös mahdollisuus nousta vaativampiin tehtäviin, jos taito ja motivaatio ovat kohdillaan.

Kyseessä on 2-vuorotyö. Työajat ovat sovittavissa asiakasyrityksemme työnjohdon kanssa. Työaikojen ja työpaikan sijainnin takia ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Edellytämme työntekijältä vähintään ammattikoulutasoista teknillistä peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta prosessin ohjauksesta ja kokemusta tilausten vastaanotosta. Betonimylläri/laborantti -koulutus katsotaan eduksi.

Arvostamme yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi reipas asenne, nuhteeton tausta ja motivoitunut työote ovat välttämättömiä.
Oikealla asenteella varustetut tekijät saavat tästä itselleen pysyvän ja loistavan työpaikan.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-14 antaa Karo Lehto p. 040 172 3636

 

HR Yhtiöt Oy

Helsinki

HR Yhtiöiden taustalla on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia. Toimintamme on alkanut vuonna 2009 autotallissa. Kasvumme on ollut voimakasta alusta lähtien ja joukkomme ovatkin vahvistuneet useiden alojen osaajilla. Myös yritystä perustamassa olleet osakkaat ovat edelleen aktiivisesti mukana päivittäisessä toiminnassamme. Tällä hetkellä meillä on toimipisteitä ympäri Suomen ja palvelemme valtakunnallisesti. Toimimme useilla eri aloilla monipuolisen taustamme ansiosta.

HR Yhtiöt on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisätietoa auktorisoinnista www.hpl.fi.

 
Share on facebook Share on linkedin Share on twitter

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Prosessityöntekijä töitä - HR Yhtiöt Oy töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.uranus.fi