Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Aikakauslehtien telemarkkinoija, Hyvät Lehdet RSM Oy, Jyväskylä

Tervetuloa kesätöihin keskustan toimistollemme!
 
Työnhakulomakkeemme löytyy nettisivuiltamme osoitteesta http://www.hyvatlehdet.fi/puhelinmyyntityolla-hohtoa-arkipaivaan/ . Täytä lomake nyt, niin lupaamme joka tapauksessa olla sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen kesää. Tämän työhakemuksen lähettäminen ei siis varmasti ole turhaa. Vaikka sinulla ei olisi vielä työkokemusta, meillä voit menestyä pelkällä hyvällä asenteella!

Me panostamme kesäduunarien viihtyvyyteen täysillä ja lupaamme myös kouluttaa sinut niin hyvin että sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua loistavasti. Meillä numeroita ei tarvitse näpytellä, vaan puhelut lähtevät läppärin ja modernin soittojärjestelmän kautta. Emme myöskään soittele puhelinluetteloon vaan mm. entisille tilaajille. Teemme työvuorot aina viikoksi kerrallaan ja saat itse päättää päiväkohtaisesti teetkö aamu- vai iltavuoroa, eli kesä ei lipsu sivu suun vaikka käytkin duunissa.

Hyvillä Lehdillä aloittaa joka kesä monta innokasta kesätyöntekijää, joten homma on meillä täysin hanskassa. Olemme tehneet tätä duunia jo yli 20 vuotta, joten voit olla varma että homma toimii niin kuin pitääkin aina palkanmaksua myöten. Riittää, että asenteesi on ennakkoluuloton ja luonteesi iloinen, sillä meiltä saat niin kattavan koulutuksen että juuri sinusta voi tulla huippumyyjä! Voit varmistaa paikkasi aloittamalla työt osa-aikaisena esimerkiksi koulun ohella jo keväällä ja siirtyä kesällä tekemään täyttä päivää. Onnistuessasi voit jatkaa töitä syksyllä vaikka opiskeluiden lomassa.

Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkan: saat pohjapalkkaa, euroja jokaisesta tehdystä kaupasta ja lisäksi bonuksen hyvästä päivämyynnistä.

Voit tutustua meininkiimme nettisivuillamme www.hyvatlehdet.fi sekä facebookissa http://www.facebook.com/hyvatlehdet .

Täytä siis hakulomake nettisivuillamme http://www.hyvatlehdet.fi/puhelinmyyntityolla-hohtoa-arkipaivaan/ tai soita suoraan toimistopäällikölle numeroon 045-1122 749
WWW-osoite:http://www.hyvatlehdet.fi
Yhteystiedot:Jani sankilampi, puh. 045 - 1122 749
Työpaikan osoite:Yliopistonkatu 30 c, 2. krs, 40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus:kiinteä tuntipalkka ja bonukset
Työn luonne:kesätyö
Työkokemus:ei lainkaan - 1v
Työ alkaa:sop.mukaan, vaikka heti!
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:1 - 3 kk, tai sop.mukaan
Haku päättyy:10.03.2014 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoite:http://www.hyvatlehdet.fi/puhelinmyyntityolla-hohtoa-arkipaivaan/
Ilmoitus jätetty:24.02.2014
Ilmoitusnumero:8413812

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Aikakauslehtien telemarkkinoija töitä - Hyvät Lehdet RSM Oy töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi