Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Palvelussuhdepäällikkö, Ilmajoen kunta, Ilmajoki

Palvelussuhdepäällikkö

Haemme nyt vakinaiseen virkasuhteeseen

 

Palvelussuhdepäällikköä

Tehtävääsi sisältyy mm. kunnan henkilöstöpolitiikan johtaminen, työsuojelupäällikön tehtävät, palkkatoimikunnan, yhteistyötoimikunnan ja työsuojelutoimikunnan esittelijän tehtävät, henkilöstötoimiston esimiestehtävät, palkkauksen vuosisidonnaiset osat ja sivutoimiasiat sekä virka- ja työehtoasioiden tulkintaa koskevat neuvottelut.

Palvelussuhdepäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valittavalta odotamme kokemusta vaativista kunnallisalan toimistotehtävistä, kunnallishallinnon toimintaperiaatteiden ja päätöksentekojärjestelmien tuntemista sekä virka- ja työlainsäädännön ja kunta-alan virka- ja työehtosopimusten hallitsemista.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tehtävien järjestelykykyä.

Virantäytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista tulee valitun toimittaa kuntaan kunnan työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kunnan yleistä palkkaustasoa.

Viran hakuaika päättyy 8.11.2013 klo 15.00. Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan alla olevan painikkeen kautta tai postitse osoitteella:

Ilmajoen kunnanhallitus
Ilkantie 18
60800 Ilmajoki
Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa: kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski p. 044 4191 200 tai hallinto -ja talousjohtaja Mika Sillanpää p. (06) 4191 201.

13.10.2013
ILMAJOEN KUNNANHALLITUS

 

Ilmajoen kunta

 

Ilmajoki on kehittyvä 12 000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveuista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.Share on facebook Share on linkedin Share on twitter

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Palvelussuhdepäällikkö töitä - Ilmajoen kunta töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.uranus.fi