Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

B2B Account Manager for Swedish markets, Management Events, Helsinki

Management Events söker säljare och teamledare till vårt växande säljteam, lokalisering i Stockholm eller Helsingfors. Har du intresse att göra karriär i vår internationella koncern!

Älskar du att skapa kundnytta och göra affärer? Management Events tror på kraften i personliga möten! Gör du?
Management Events växer och söker Account Managers till Stockholm eller Helsingfors som är utöver det vanliga! Med fokus på tillväxt kommer du att ansvara för att självständigt driva hela försäljningsprocessen. Detta innebär bland annat att du förväntas ha egen strategi kring prospekteringen samt stark vilja att driva affärer till avslut. Du vänder dig till höga beslutsfattare bland marknadens IT- och konsultföretag och erbjuder dem möjlighet att utveckla sina affärer och sin verksamhet. Du kommer att mätas mot budget och uppsatta mål.

Bekanta dig närmare med säljrollen här .

Vi söker

För att vara framgångsrik i rollen som Account Manager är du en säljdriven och snabbrörlig person med starkt kundfokus. Förmågan att på ett konsultativt sätt koppla ihop ett behov med en lösning, kommer att vara den avgörande i denna roll. För att vara framgångsrik i den aktuella rollen är du särskilt intresserad av IT branschen, har förmåga att snabbt sätta dig in i din kunds affär och har en stark egen drivkraft. Du har på sikt en önskan om en egen utveckling i karriären. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och förväntar oss att du tar din yrkesroll på allvar.

Du är vår drömkandidat om du
Är en säljdriven och snabbrörlig person med starkt kundfokus. Har självständigt drivit försäljningen samt visat prestation utöver det vanliga. Har förmågan att sätta dig in i kunders olika förutsättningar och på ett konsultativt sätt koppla ihop ett behov med en lösning. Är modig och uthållig med en stor portion ambition och egen drivkraft. Vill och vågar driva affärer till avslut. Är retorisk och kommunikativ med någon form av eftergymnasial utbildning. Är en teamspelare och vill vara en del av ett vinnande lag.
Vi erbjuder

Management Events erbjuder dig en dynamisk, ambitiös, kul och ständigt utvecklande kultur. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team med andra duktiga medarbetare. Stora utvecklingsmöjligheter, nationellt och internationellt, erbjuds för rätt person.

Om du ser detta som spännande utmaning så skicka in din ansökan till oss på engelska tillsammans med ditt CV och löneanspråk så snart som möjligt.

Mer om oss och jobbet:


www.managementevents.com/careers
$("#TrackingJobBody ul > br").remove(); $("#TrackingJobBody p > br:first").remove(); $("#TrackingJobBody div > br").remove(); $("#TrackingJobBody p ~ br").remove();

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: B2B Account Manager for Swedish töitä - Management Events töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa nayta.monster.fi