Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Lujuuslaskija, RD Velho Oy, Tampere

Lujuuslaskija Tampereelle

Tekninen laskija, RD Velho, Tampere

RD Velho on kotimaisessa omistuksessa oleva voimakkaasti kasvava, kannattava ja kansainvälistyvä suunnittelutoimisto, joka on keskittynyt tuotekehityspalveluiden tuottamiseen teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Kehittämiemme toimintamallien tarkoituksena on nopeuttaa tuotekehitystä, löytää säästökohteet sekä toimia asiantuntijakumppanina ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta. Tavoitteenamme on olla toimialamme halutuin yhteistyökumppani. Liikevaihtomme 2013 oli noin 8,4 Meur ja henkilöstön määrä tällä hetkellä 110 henkilöä. Olemme käynnistäneet kehitysohjelman, jonka tavoitteena on auttaa RD Velhoa kehittymään aidosti paremmaksi työpaikaksi. Kehitysohjelmassa kumppanina toimii Great Place to Work Institute of Finland ja Suomen parhaat työpaikat-tutkimus.

Voimakkaana jatkuvan kasvumme myötä haemme tekniseen laskentatiimiimme teknillisen mekaniikan osaajaa Tampereen toimistollemme. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/TkT). Myös muu tekninen lisäosaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Arvostamme aiempaa työkokemusta teknillisen mekaniikan laskennan saralta (lujuuslaskenta, värähtely, lämmönsiirto, tms.) nykyaikaisilla laskentatyökaluilla, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia koko ajan lisää. Lisäksi arvostamme joustavaa ja aktiivista asennetta, ongelman ratkaisukykyä sekä kykyä toimia erilaisten asiakkaiden ja asiakasprojektien parissa.

Tarjoamme kokemustasi vastaavan huippupaikan vahvasti kasvavassa ja nuorekkaassa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevan toimintaympäristön eri toimialojen asiakasprojekteissa. Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: career@rdvelho.com otsikolla "tekninen laskija, Tampere". Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRD Manager Marika Kivilehto, puh. 040 6853 615, marika.kivilehto@rdvelho.com ja Site Manager Simo Sippola, puh. 046 8507 615, simo.sippola@rdvelho.com

Hakuaika päättyy 19.3.2014
Yhteystiedot:HRR Manager Marika Kivilehto, puh. 040 6853 615, marika.kivilehto@rdvelho.com ja Site Manager Simo Sippola, puh. 046 8507 615, simo.sippola@rdvelho.com
Työpaikan osoite:Verstaankatu 4, 33100 TAMPERE
Työ alkaa:Heti sopivan hakijan löydyttyä
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta, /vakituinen
Haku päättyy:19.03.2014
Jätä hakemus:career@rdvelho.com
Ilmoitus jätetty:28.02.2014
Ilmoitusnumero:8417390

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Lujuuslaskija töitä - RD Velho Oy töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi