Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Tekninen myyjä, Siedle Nordic A/S, Vantaa

Tekninen myyjä

Työ
Siedle Nordic A/S etsii Suomen sivuliikkeeseen asiakassuuntautunutta ja omistautunutta teknistä myyjää vahvistamaan myyntiämme ja lisäämään asiakaskontaktiemme määrää.

Työsi tulee olemaan asiakasyhteyksien hoitamista ja uusien potentiaalisten kontaktien, kuten sähköasennusliikkeiden, lukkoliikkeiden, turvallisuusyritysten, sähkösuunnittelijoiden ja arkkitehtien, löytämistä. Sinun on kyettävä tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja luoden heille lisäarvoa laatutuotteillamme varmistaen, että he saavat ammattimaista palvelua.

Tehtäväsi:
Myynnin kasvattaminenTekninen osaaminenSovellusmyynti (projektit)AsiakassuhdemyyntiArvon tuottaminenJälkimyynti
Ammatilliset vaatimukset:
Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja pystyt puhumaan kaikenlaisten ihmisten kanssaOlet hyvä kuuntelija ja osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeetOsaat esittää monimutkaisia sisältöjä yksinkertaisesti siten, että ne on helppo ymmärtääTunnet Office- ohjelmat hyvin. Navision –tuntemus on eduksesi.Myyntikoulutus on eduksesiSinulla on kaupan alan tuntemusta ja joitakin vuosia kokemusta asiakasmyynnistäSinä ymmärrät, puhut ja kirjoitat englantia melko sujuvasti. Saksan kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Henkilökohtaiset vaatimukset:
Sinä olet:
ahkera ja aktiivinenenerginen ja kontakteja luovakunnianhimoisista päämääristä pitäväsopeutuva ja halukas oppimaan uusia asioitaystävällinen ja mukautuvaasenteeltasi positiivinenrehellinen ja sinnikäskeskittyneesti työskentelevätavoitteellinenratkaisupainotteinen ja laatutietoinentilannetajuinensekä itsenäinen että tiimipelaaja
Keitä me olemme?
Siedle Nordic A/S:n omistaa S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG, saksalainen perheyritys, joka on ollut olemassa seitsemän sukupolven ajan. Siedle on markkinajohtaja Euroopassa. Siedle kehittää ja valmistaa innovatiivisia, funktionaalisia ja esteettisiä ovi- ja porttipuhelinjärjestelmiä, jotka täyttävät korkeimmat tarpeet ja toiveet kommunikaatiojärjestelmille niin sisällä kuin ulkona. Siedle on vuosien aikana saanut useita kansallisia ja kansainvälisiä design- palkintoja.

Siedle Nordic A/S on kehittynyt nopeasti siitä lähtien, kun se perustettiin Siedle Denmark –nimisenä vuonna 1989. Meillä on sivuliikkeet Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa ja olemme perustaneet Nordic competence centerin tarjotaksemme tehokasta palvelua asiakkaillemme kaikkialla pohjoismaissa.

Tarjoamme sinulle:
Jännittävän työn, jossa ammatilliset taitosi saavat haasteen tuotteidemme muuttuessa ja yhtyessä monin mahdollisuuksin IT –maailmaan. Tulet osaksi dynaamista Nordic –tiimiä, jossa työpäivät voivat olla hektisiä ja haastavia, mutta tunnelma kollegoiden välillä on iloinen ja rento.

Hakemusajan päättyminen:
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse joko Per Thomsenille pt@siedle.dk tai Asko Aapalahdelle asko.aapalahti@siedle.fi merkillä ”Tekninen myyjä”. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun saamme hakemuksia ja hakemusaika päättyy kun olemme löytäneet tehtävään oikean henkilön.

Jos sinulla on kysyttävää työstä, voit soittaa avainasiakaspäälliköllemme Suomessa, Asko Aapalahti, Puh: 040 822 1302 tai toimitusjohtajallemmeTanskaan, Per Thomsen, Puh: +45 7022 0002.

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Tekninen myyjä töitä - Siedle Nordic A/S töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa nayta.monster.fi