Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Keittiöpäällikkö, Tallink Silja Oy, Turku

Etsimme nyt innovatiivista ja osaavaa keittiöpäällikköä Tallink Siljalle vakituiseen työsuhteeseen.

Keittiöpäällikön tehtävänä on johtaa laivan keittiötoimintoja ja vastata ruokatuotannon kehittämisestä sille korkealle laadun tasolle, jota asiakkaamme meiltä odottavat.

Keittiöpäällikkönä vastuullasi on keittiötoiminnan operatiivinen johtaminen ja tulosvastuu kokokonaisuudesta, määriteltyjen konseptien, toimintasuunnitelmien ja budjettien mukaisesti, sekä noudattaen turvallista toimintaa ja ympäristönsuojelua koskevia sääntöjä.

Keittiöosaston esimiehenä Keittiöpäällikölle kuuluu luonnollisesti myös vastuu tuloksekkaasta työskentelystä ja henkilöstön hyvinvoinnista osastolla.

Edistät osastollasi sellaista työ- ja johtamiskulttuuria joka innostaa ja mahdollistaa henkilöstöäsi osallistumaan vuorovaikutukselliseen oman työn, palvelun ja tuloksen kehittämiseen.

Vastaat keittiöosaston kunnossapitotöiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja koordinoinnista yhdessä muiden talouspuolen, sekä kone- /kansiosastojen esimiesten kanssa.

Keittiöpäällikkö raportoi aluksen Intendentille sekä  turvallisuusasioissa aluksen päällikölle.

 

Odotamme sinulta:

Aitoa kiinnostusta gastronomiaan. Ravintola- alan koulutusta ja kokemusta keittiöalan esimiestehtävistä, sekä näyttöä osaamisesta. Taloudellista ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kykyä uudistaa ja uudistua. Vahvaa henkilöstö-osaamista, olet valmentaja joka pystyy päivittäin kannustamaan joukkueensa huippusuorituksiin. Asianmukaista tietojenkäsittelytaitoa. Kaiken toimintasi lähtökohta on asiakas ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen Toimit tuloksellisesti tiimin jäsenenä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuvaa Suomen, Ruotsin ja Englannin kielen hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi Osaat uudistua ja uudistaa hallitusti Hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaan on kaikilla laivatyöhön otettavilla oltava voimassa oleva passi, lääkärintodistus meripalvelua varten sekä todistus suoritetusta Security awareness -koulutuksesta. Näitä ei vaadita vielä hakuvaiheessa.

Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella viimeistään 24.3.2014. Huom! Emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja: Intendentti Pasi Heinonen puh. + 358 50 569 4232 ja Intendentti Jouni Pihkakorpi puh. + 358 40 702 4353

                                       

Työ alkaa kesäkuussa 2014

 

 

 

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Keittiöpäällikkö töitä - Tallink Silja Oy töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa tyopaikat.oikotie.fi