Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Hyvinvointi- ja hoitotuotteille yrittäjä, Trendintekijät Oy, Tampere

Oletko sinä itsenäiseen työskentelyyn tottunut, aikuinen, positiivinen henkilö? Etsimme omasta ja muiden hyvinvoinnista kiinnostuneita henkilöitä Pirkanmaalta. Tampereelta ja lähialueilta itsenäisesti edustamaan hyvinvointi- ja hoitotuotteita. Käy myös erinomaisesti eri alojen yrittäjille oman ydinliiketoiminnan lisäksi- ja tueksi, riippumatta millä alalla toimit. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hyvinvoinnin, myynnin tai markkinoinnin alalta. Voit alkaa myös sivutoimisena, sekä osa-aikaisena.

Ilmainen koulutus sekä halutessasi ilmainen hyvinvoinitineuvoja tai iho- ja kosmetiikkaneuvojan koulutus. Myös etäopiskeluna. Netti- ja webinaarit koulutukset tapahtuvat pääsääntöisesti iltakoulutuksena, sinun tarvitsee ainoastaan avata linkin kotikoneeltasi.

Markkinointikonsepti on erittäin kannustava. Auto-ohjelman kautta mahdollista saada käyttöön leasing-auto. Tuotteet ovat korkealaatuisia Saksalaisia laatutuotteita. Voit valita mikä sinua kiinnostaa: Täydennysravinteita, luontaistuotteita. Iho- ja kosmetiikkatiikkatuotteita. Hyvinvointituotteita, vartalohoitotuotteita. Onko tämä sinun mahdollisuutesi? Katso lisää sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä.


Katso lisää sivuiltamme ja ota yhteyttä:
www.hyvinvoinninvartijat.fi.
WWW-osoite:http://www.hyvinvoinninvartijat.fi
Yhteystiedot:www.hyvinvoinninvartijat.fihyvinvoinninvartijat@dnaiternet.net 0407329949
Työpaikan osoite:33100 TAMPERE
Työkokemus:ei lainkaan - 1v
Työ alkaa:22.03.2014, Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö, Mahdollista tehdä sivutoimisesti ja yrittäjänä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:22.03.2014
Ilmoitus jätetty:08.03.2014
Ilmoitusnumero:8423373

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Hyvinvointi- ja hoitotuotteille töitä - Trendintekijät Oy töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi