Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Lähihoitaja, vakinainen työsuhde, Helsinki

Sosiaali- ja terveysvirasto, Herttoniemi 4 kotihoito


Kotihoito on osa Helsingin sosiaali- ja terveysviraston toimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme heidän hoidon tarpeisiinsa perustuvaa moniammatillista, osaavaa ja laadukasta hoitoa, jotta aktiivinen ja turvallinen kotona eläminen on mahdollista. Kuntoutumista tukeva hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito sekä hyvä ravitsemus ovat ajankohtaisia painopistealueitamme. Johtamisen kehittäminen ja henkilökunnan tukeminen korostuvat toiminnassamme. Tuemme henkilökuntaamme myös uralla etenemisessä.

Helsingin kaakkoisessa kotihoidossa työskentelee 230 hoitoalan ammattilaista 22 tiimissä, 10 lähipalvelualueella. Kotihoidon toimipisteet sijaitsevat metroradan läheisyydessä, luonnonkauniilla kaakkoisella alueella. Työ kaakkoisessa kotihoidossa on monipuolista, haastavaa ja itsenäistä, siksi arvostamme työntekijöittemme ammatillista osaamista, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halukkuutta kehittyä asiakkaiden hoitamisessa. Tärkeä osa työtämme on asiakkaittemme kuntoutumisen tukeminen, mm. yksilöllisen liikkumissopimuksen avulla. Lisätietoa palvelualueestamme www.hel.fi/kotihoito.

Tehtävän kuvaus: Herttoniemi 4 kotihoidossa on avoinna lähihoitajan vakinainen työsuhde. Tehtävän voi ottaa vastaan 17.3.2014 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Lähihoitaja arvioi asiakkaidensa hoidon sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Herttoniemi 4 kotihoidossa on kaksi tiimiä, jotka työskentelevät Herttoniemen sairaalan läheisyydessä ja Herttoniemenrannassa. Tiimitilamme sijaitsevat Herttoniemen sairaalassa.
 
Uutena työntekijänä saat perehdytyksen työhön ja alueeseen sekä alueella jo työskentelevien työntekijöittemme tuen työllesi.

Kotihoidossa saat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi monia suuren työnantajan henkilöstöetuja, mm. hyvän työmatkalippuedun, mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen sekä työterveyshuollon palvelut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Hakemukset toivomme ensisijaisesti sähköisessä muodossa tämän järjestelmän kautta. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä lähihoitajan, perushoitajan, apuhoitajan, lastenhoitajan, mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksytty työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.
Yhteystiedot:kotihoidon ohjaaja Marita Yli-Villamo, 040 483 4903, marita.yli-villamo(at)hel.fi, arkisin klo 8-15.30 työhönottaja Kirsi Lampinen, 09 310 50880, arkisin klo 8-15.30
Työpaikan osoite:Kettutie 8, 00800 HELSINKI
Palkkaus:2113,50 e/kk
Työ alkaa:17.03.2014
Työaika:2-vuorotyö, Jaksotyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:13.03.2014 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoite:https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=41463&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty:26.02.2014
Ilmoitusnumero:8415687
Työnantajan viite:45-351-14

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Lähihoitaja töitä - vakinainen työsuhde töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi