Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Lastenhoitaja, varhaiskasvatuspalvelut, Tuusula

Tuusula on 38 000 asukkaan kunta, jonka palveluksessa on noin 2000 eri alojen ammattilaista. Varhaiskasvatuspalvelut kuuluu kasvatus- ja sivistystoimen kasvun ja oppimisen tulosalueeseen. Varhaiskasvatuspalvelut on aikaansa seuraava ja innovatiivinen palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Haemme Tuusulan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin lastenhoitajia vakituisiin tehtäviin. Tehtävien alustavat sijoituspaikat ovat:


Etelärinteen päiväkoti
Hyrylän päiväkoti
Impilinnan päiväkoti
Klaavonkallio / Päiväkoti Maininki
Kievarin päiväkoti
Kolsan päiväkoti
Mikkolan päiväkoti
Väinölän päiväkoti

Yksikkökohtaiset valintakriteerit löytyvät linkistä: Varhaiskasvatuspalveluiden avoimet lastenhoitajan tehtävät

Odotamme hakijoilta hyvää ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä atk-taitoja. Tehtävässä on eduksi kokemus omahoitajatoimintatavasta ja pienryhmätoiminnasta.

Tehtävien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (L 272/2005) ja asetuksen (A 608/2005) mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta edellytämme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Ansioluettelo tulee liittää hakemukseen liitetiedostona. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävät täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-todistus) sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002).
WWW-osoite:http://www.tuusula.fi
Yhteystiedot:kts. linkki
Työpaikan osoite:04300 TUUSULA
Työ alkaa:01.08.2014
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:21.03.2014 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoite:https://tuusula.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1617
Ilmoitus jätetty:07.03.2014
Ilmoitusnumero:8422327
Työnantajan viite:1617

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Lastenhoitaja töitä - varhaiskasvatuspalvelut töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi