Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Aulapalveluhenkilö, Vartijakortillinen, Helsinki

Haemme Helsingissä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme vastuuntuntoisia ja asiakaspalveluhenkisiä aulapalveluhenkilöitä (2).

Työtehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Päivittäinen työaika on klo 7.30-17 välillä (7,5 tuntia päivässä). Työtehtävät alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa.

Työnkuva on monipuolinen sisältäen haastavaa asiakaspalvelutyötä asiakasyrityksen tiloissa. Tehtäviin sisältyy mm. asiakkaiden vastaanottoa ja opastamista, kulunvalvontajärjestelmän hallintaa, palvelupyyntöjen käsittelyä ja postitustehtäviä.

Olet reipas ja positiivinen. Sinulla on joustava työote ja hyvät sosiaaliset taidot sekä hallitset yleisimmät IT -ohjelmat. Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotisin kielen osaaminen on eduksi. Tehtävän hoito edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petra Melander petra.melander@coor.com.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2014 osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoite:http://www.coor.fi/rekrytointi
Yhteystiedot:Petra Melander petra.melander@coor.com.
Työpaikan osoite:00100 HELSINKI
Työ alkaa:Mahdollisismman pian
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:13.03.2014 klo 23:59
Jätä hakemus:Hae paikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2014 osoitteessa www.coor.fi/rekrytointi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakulomakkeen WWW-osoite:http://www.coor.fi/rekrytointi
Ilmoitus jätetty:06.03.2014
Ilmoitusnumero:8421856
Työnantajan viite:362.

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Aulapalveluhenkilö töitä - Vartijakortillinen töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa www.mol.fi