Avoimet työpaikat

Tämä paikka ei ole enää haettavissa

Projektipäällikkö, Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Vantaa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

Wihurin Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Wihuri Oy Teknisellä Kaupalla on laaja tuotevalikoima sisältäen rakennus- ja kaivoskoneet, teollisuus- ja merimoottorit, aggregaatit, ajoneuvolämmittimet, ilmastoinnit, korjaamolaitteet, ammattityökalut, veneet, venetarvikkeet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työstökoneet, infra-alan koneautomaatioratkaisut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut.

Projektipäällikkö

Haemme Wihurin Teknisen Kaupan varavoimaprojektimyyntiin energistä projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tulet hoitamaan tulosvastuullisesti varavoimaprojektiemme myyntiä ja toimitusta kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaillemme. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä globaalille yhteistyökumppanillemme Caterpillarille. Olet myyntihenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja sosiaalisesti taitava joukkuepelaaja. Tarvittaessa olet valmis ottamaan vetovastuun muutaman hengen myyntitiimissämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (ins.,DI), aikaisempaa kokemusta myynti- tai projektityöstä, hyvää paineensietokykyä, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä tuottaa sujuvasti kirjallista materiaalia sekä matkustusvalmiutta.

Katsomme eduksi kokemuksen varavoimasta, varmennetuista sähköjärjestelmistä ja UPS-järjestelmistä. Myös koneenrakennus-, rakennus-, telakka- tai energiateollisuuden työkokemus ovat hyvä pohja tehtävään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän huippuammattilaisten joukossa, mahdollisuuden kehittyä tehtävässä sekä suomalaisen monialayhtiön hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caterpillar Power Systems Manager Markus Leppänen, puh. 040 527 7574.

Lähetä hakemus ja CV
otsikolla ”projektipäällikkö” 3.3.2014 mennessä osoitteeseen markus.leppanen@wihuri.fi

projektipäällikkö, myyjä, myynti, varavoima, konesali, UPS

Lisää ilmoitukseen liittyviä työpaikkoja: Projektipäällikkö töitä - Wihuri Oy Tekninen Kauppa töitä

Alkuperäinen ilmoitus osoitteessa nayta.monster.fi