Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hyödynnä somea täysillä työnhaussa

AT HYödynnä somea täysillä työnhaussa 161115.jpg

Hyödynnäthän jo sosiaalista mediaa työnhaussa? Tässä hyödyllisiä vinkkejä somenhallintaan rekrytilanteissa.

Tunnetko verkkojalanjälkesi?

Julkiset sosiaalisen median profiilisi jättävät jälkensä verkkoon, joten kannattaa tarkkailla, mistä oma nimi löytyy. Tämä onnistuu googlaamalla. Hakutuloksista näet, mitä sinut mahdollisesti googlaava työnantajakin näkisi. Tarkista siis aina eri profiiliesi yksityisyysasetukset.

Pidä someprofiilit ajantasalla

Työnhakuun liittyvät sosiaalisen median profiilit, kuten LinkedIn, kannattaa päivittää ajan tasalle säännöllisesti. Tarkkaile profiilejasi ja lisää "sivullesi"  ajantasaista tietoa aika ajoin.

Liitä some osaksi työhakemusta

Liitä työnhakuun liittyvät, olennaiset someprofiilisi osaksi työhakemustasi. Kun tarjoat työnantajille mahdollisuuden tutustua profiileihisi, annat heille arvokasta tietoa esimerkiksi harrastuksistasi, persoonastasi ja mielipiteistäsi. Muista kuitenkin, että kaiken profiileissa julkaisemasi tulee kestää päivänvaloa ja myös työnantajan katseen.

Seuraa mitä alallasi tapahtuu

Somen kautta voit myös seurata, mitä omalla alallasi tapahtuu ja mitä siellä puhutaan. Seuraa esimerkiksi Twitterissä oman alasi vaikuttajia ja eri yrityksiä, niin saat ajantasaisen tiedon ilmiöistä ja tapahtumista.

LISÄÄ AIHEESTA

28.05.2018
KIINTEISTÖOSAAJISTA PULAA, MARKKINOINTIALALLA YLITARJONTAA
21.05.2018
AVOIMIA TYÖPAIKKOJA 1-4/2018 YHTEENSÄ 60 100
14.05.2018
OPISKELIJAT ARVOSTAVAT TYÖELÄMÄYHTEYKSIÄ

Etsi työpaikkaa