Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Iloa työhön & elämään!

AT Ilon kautta 261115.jpg

Keskeneräiset ja pielessä olevat asiat harmittavat. On silti hyvä muistaa, että ne saattavat parhaassa tapauksessa saada meidät oivaltamaan asioita.

Ajatuksemme ja tunteemme paljastavat mitä kohti kuljemme. Kun keskittyy siihen mikä on pielessä, kulkee aina samaan vanhaan suuntaan. Ihminen on realisti: liian usein tarraamme kiinni siihen minkä näemme, kuulemme, tunnemme, maistamme ja haistamme juuri sillä hetkellä. Hedelmällisempää olisi valita vähitellen toisenlaisia ajatuksia ja uudistua.

Ilo on tehokkain tapa varmistaa, että kulkee kohti maalia, eikä vain puhu siitä. Ilon tunne pitää ihmisen oikealla taajuudella. Ilon taajuudella saa loistavia ideoita. Samalla tulee hinku päästä toteuttamaan hyviä ideoita.

Lisää iloa työhön ja elämään:

- Tiedosta mikä aiheuttaa iloa. Harjoittele iloitsemista.
- Iloitse pienistä asioista. Ilon tunne aiheuttaa lumipalloefektin.
- Iloitse muiden puolesta. Olipa kyse rahasta, rakkaudesta, urasta, matkoista, upeasta kodista tai terveydestä, harjoittele iloitsemaan toisen menestyksestä.
- Iloitse etukäteen. Mitä aidommin iloitsee etukäteen sitä vahvempia impulsseja saa ja sitä hanakammin niihin tarttuu.

www.eatbenow.com

LISÄÄ AIHEESTA

19.06.2018
LOMAA KOHTI...
12.06.2018
ODOTATKO LOMAA?
06.06.2018
SAIRAUSPOISSAOLOT LISÄÄNTYNEET ETENKIN MIELENTERVEYDEN OSALTA

Etsi työpaikkaa