Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaipaatko valmennusta työnhakuun?

AT Työnhakuvalmennusta 102016.jpg

Työnhakuun on tarjolla erilaisia valmennuspalveluja. Valmennus tehostaa työnhakua ja mahdollistaa omien vahvuuksien löytämisen.

Oma aktiivisuus on työnhaussa erittäin tärkeää, sillä työpaikkoja on vähän tarjolla. Läheskään kaikki työpaikat eivät ole julkisesti haussa, joten tuntosarvet on hyvä pitää pystyssä piilotyöpaikkojen löytämiseksi. Lisäksi työnhakijan pitää osata myydä ja markkinoida itseään, mikä on joskus melko vaikeaa. Kuten sanottu, hyväkään tuote ei myy, jos se on väärässä paketissa.

Uuteen työhön (www.uuteentyohon.fi) tarjoaa apua työnhaussa onnistumiseen sekä verkkovalmennuksen että henkilökohtaisen valmennuksen muodossa. Valmennuksesta hyötyvät ne, jotka ovat ns. työpaikkojen välissä hakemassa työtä aktiivisesti, mutta myös uranvaihtajat, jotka haluavat suunnitella uutta työtä pidemmällä aikajänteellä.

Laatu korvaa määrän

Työnhaku ei onnistu parhaalla mahdollisella tavalla, jos tyytyy hakemaan ainoastaan entisenkaltaista työtä – jota ei kenties enää edes ole omassakaan – tai lähettää kymmeniä hakemuksia sinne tänne miettimättä asiaa sen syvällisemmin.

Työnhaussa ratkaisee siis laatu, ei määrä. Työnhaku on taitolaji, jossa suunnitelmallisuus palkitaan. Vaikka työllisyystilanne on juuri nyt surullista katsottavaa: työllä on ihmiselle paljon muutakin merkitystä kuin raha. Rekrytoinnissa merkitystä pitäisikin olla asioilla, jotka ovat relevantteja haettavan tehtävän kannalta.

Lähde: Jaana Toppari Consulting Oy

www.topco.fi

www.uuteentyohon.fi

LISÄÄ AIHEESTA

26.02.2018
MYYNTITYÖTÄ ON HYVIN TARJOLLA
20.02.2018
HENKILÖVUOKRAUSYRITYKSILLÄ PYYHKII HYVIN
05.02.2018
RAKENTAMISEN TOIMIALA KASVAA HELSINGISSÄ

Etsi työpaikkaa