Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muista olla terveellä tavalla itsekäs

AT-juttu 250516.jpg

Osaatko olla terveellä tavalla itsekäs? Itsekkyys on oikeasti tärkeä taito. Ja koska luonteenpiirteillä on aina valoisa ja varjoisa puoli, ruma itsekkyys tarkoittaa sitä, että keskittyy vain itseensä ja tekee sen aina muiden kustannuksella. Kaunis itsekkyys sen sijaan on sitä, että pitää itsestään huolta, että voi pitää huolta myös muista. Meistä jokainen tarvitsee omaan itseen keskittymistä, jotta elämästä tulee hyvää ja omannäköistä.

Jokaisella ihmisellä on ainakin yksi erityislahja, jota muilla ei ole. Itseensä keskittyminen auttaa löytämään omat vahvuudet elämässä ja myös työnhaussa.  Kun visio omasta erityislahjasta ja osaamisesta löytyy, tekeminen okin yhtäkkiä helpompaa. Erilaiset mielihalut tulevat ja menevät, mutta omassa erityislahjassa on kyse syvämmästä tarpeesta toteuttaa itseään. Silloin tuntuu, että on löytänyt oman paikkansa maailmassa. Välillä toki hirvittää, epäilyttää ja usko omaan itseen on hukassa. Nämä kaikki tunteet kuuluvat elämään, mutta kun tiedät omat vahvuutesi, hankalistakin tunteista ja elämänvaiheista on mahdollista selvitä.

Asiantuntijana: EatBeNow / Pirkko Tavaila
 

LISÄÄ AIHEESTA

13.03.2017
KOHTUULLINEN PELAAMINEN ON HYVÄKSI
06.03.2017
ÄLÄ MENE SAIRAANA TÖIHIN
27.02.2017
HARJOITA TASAPAINOASI JOKA PÄIVÄ

Etsi työpaikkaa