Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkallinen vapaa ekaluokkalaisen vanhemmille?

atjuttu130818.jpg


Koulut alkoivat taas kaikkialla Suomessa. Miltä palkallinen koulunaloitusvapaa sinusta kuulostaisi?

Suunnittelu- ja konsultointialan yritys Rambollissa työskentelevät ekaluokkalaisten vanhemmat saavat tänä syksynä 1-3 päivän palkallisen vapaan. Uusi koulunaloitusvapaa on käytössä  ensimmäisen kerran tänä syksynä.

Koulunaloitusvapaan tarkoituksena on tukea perheen aikuista olemaan paremmin läsnä pienen koululaisen arjessa peruskoulun ensimetreillä.

Ihmislähtöinen ilmapiiri 

Rambollilla työilmapiiri on ihmislähtöinen. Nyt käyttöön otettu koulunaloitusvapaa on yksi konkreettisista tavoista rakentaa hyvää ja ihmislähtöistä työilmapiiriä.

Rambollin henkilöstöjohtaja Minna Koisti sanoo, että moni työntekijä elää ruuhkavuosia, jolloin hektinen työelämä on sovitettava yhteen yksityiselämän  kanssa. Ramboll haluaa siis työnantajana tukea työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Panostukset työntekijöihin sitouttavat ja auttavat henkilöitä jaksamaan paremmin omassa työssään ja arjessaan.

Rambollilla tuetaan työntekijöitä muillakin tavoilla. Yrityksellä on muun muassa sairaan lapsen hoitopalvelu sekä mahdollisuus omaishoito-, vuorottelu- ja opintovapaaseen. 

 

Rambollilla on Suomessa 2 300 työntekijää. Koulunaloitusvapaa koskee tänä syksynä arviolta noin sataa työntekijää.

LISÄÄ AIHEESTA

21.05.2019
TAUOT LISÄÄVÄT TYÖTEHOA
11.05.2019
MILLÄ KULJET TYÖMATKASI?
02.05.2019
ONKO AIVOILLA SUKUPUOLI?

Etsi työpaikkaa