Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Slush perustaa kasvuyrittäjyyteen valmentavan koulutusohjelman

atjuttu101218.jpg

Kasvuyrittäjyystapahtuma Slush toi 4.-5-12.18 Helsingin Messukeskukseen sankan joukon kansainväliseen menestykseen yltäneitä yrittäjiä.

Suursuosioon nousseen tapahtuman pääteema oli oppi yrittäjiltä yrittäjille. Slush perustaa myös kasvuyrittäjyyteen valmentavan maailmanlaajuisen koulutusohjelman, joka yhdistelee opintoja maailman huippuyliopistoissa, työharjoittelua kasvuyrityksissä ja sijoitusyhtiöissä sekä mentorointia maailman menestyneimmiltä yrittäjiltä.

Slushin toimitusjohtaja Andreas Saaren mukaan  yrittäjien kanssa keskustellessa on tullut toistuvasti esille se, ettei nykyinen yliopistokoulutus valmista opiskelijaa kansainvälisesti kasvavan yrityksen pyörittämiseen. Käytännön kokemus ja oppiminen puuttuvat, sillä yrittäjyys on hyvin kaukana luentomaailmasta.

Slushista yrittäjien sanomana:

”Kaikki kasvokkain saadut kontaktit ja tapaamiset lisäävät näkyvyyttä. Pelkkä lappu kaulassa vaeltelu ei sitä tarjoa. Se on hukkaan heitettyä rahaa.”

”Ehdotuksia ja mahdollisuuksia tulee koko ajan. Pitää kysyä, ­mikä on ydin ja olennaista. Karsi, karsi ja karsi.”

”Koulutusalan yritykset ovat maailmanlaajuisesti vielä hyvin pieniä, ja kasvu tulee olemaan järisyttävää.”

”Jokaisessa startupissa alku on kaoottinen. On vähän ihmisiä ja paljon hommia. Kun pari vuotta selviää ja saa palkattua ihmisiä, se alkaa helpottua.”

”Rahoituksen kerääminen on varsinainen taitolaji.”

 

Slush 2018

Osallistujia: 20 000

Startupeja: 3 100

Sijoittajia: 1 800

Median edustajia: 600

Slush järjestetään Helsingin lisäksi Shanghaissa, Singaporessa ja Tokiossa.

 

Lähteet: Slush, Kauppalehti

 

 

LISÄÄ AIHEESTA

04.02.2019
KUNNAT SÄÄSTIVÄT HENKILÖSTÖMENOISSA
17.12.2018
PALKKASUMMA KASVOI 4,4 %
26.11.2018
TEKEMÄTTÖMÄN TYÖN KUSTANNUKSET EDELLEEN SUURET

Etsi työpaikkaa