Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

TEDxYouth -tapahtuma taas Suomessa!

AT TEdx-tapahtuma 250116.jpg

Helsingissä järjestetään jälleen 28.1.2016  TEDxYouth -tapahtuma. Yli 15-vuotiaille suunnattu puhetapahtuma tarjoaa luentojen sijaan elämyksellisiä puhe-esityksiä, jotka herättävät ajatuksia ja valottavat maailmaa uudesta näkökulmasta.

Suomen kaikkien aikojen toisessa TEDxYouth@Kolmikulma -tapahtumassa lavalle nousee 11 toinen toistaan mielenkiintoisempaa puhujaa yhteiskunnan eri aloilta. Mukana on muun muassa säveltäjä, huippumalli, ex-urheilija, tutkija, palkittu toimitusjohtaja sekä suosittu bloggaaja. TEDx:in perinteeseen kuuluu, että puhujien henkilöllisyys pidetään salassa viimeiseen asti.

Pelko ja rohkeus teemoina

Tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna pelko ja rohkeus. Moni nuori kokee epävarmuutta talousongelmien ja leikkauspuheiden sävyttämän tulevaisuuden vuoksi. Tapahtumaan valittiin siis aihe, jolla halutaa rohkaista nuoria luottamaan itseensä epävarmuustekijöistä huolimatta. Puheet tarjoavat esimerkkejä siitä, miten erilaisilla tavoilla omia unelmiaan voi toteuttaa.

Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävää tapahtumaa voi seurata suorana myös netissä. Esimerkiksi kouluissa tapahtuman yhteyteen on helppo järjestää oma katselutilaisuus, jossa seurataan livelähetystä.

Mikä TEDx?

TEDx on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, joka perustuu kansainväliseen TED- konseptiin (Technology, Entertainment, Design). TEDxYouth on suunnattu nuorille ja sen puheenvuoroissa keskitytään erityisesti nuoria kiinnostaviin teemoihin. Tapahtuman järjestämistä tukevat muun muassa Suomen Lukiolaisten Liitto, Pääkaupunkiseudun partiolaiset, Helsingin nuorisoasiainkeskus, Metropolia-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja DNA.

Nettisivut: tedxkolmikulma.com

Facebook:www.facebook.com/tedxkolmikulma

Twitter ja Instagram: TEDxKolmikulma

LISÄÄ AIHEESTA

09.04.2018
MILLAISTA ON TULEVAISUUDEN TYÖ?
12.03.2018
AKTIIVIMALLISTA VALITETAAN
06.03.2018
VINKKEJÄ TYÖHAASTATTELUUN

Etsi työpaikkaa