Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työkokeilu on vaihtoehto

AT Työkokeiu 191015.jpg

Työttömälle nuorelle työkokeilu voi olla hyvä vaihtoehto. Nuoria onkin otettu työkokeiluun muun muassa Alepaan, Fazerin kahvilaan ja Vero Modaan.

Kauppakeskus Forum tekee yhteistyötä Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja työllisyyspalveluiden kanssa edistääkseen nuorten työllisyyttä. Forumin yrittäjät tarjosivat työttömille nuorille työkokeilupaikan kahdeksi kuukaudeksi keväällä 2015.

Respa-hankkeeksi nimetty kampanja jatkuu uusien yritysten ja nuorten toimesta myös syksyllä 2015. Hankkeeseen ilmoittautui jopa 10 Forumissa toimivaa yritystä ja työkokeiluun otetaan kaiken kaikkiaan 12 nuorta. Työkokeilujaksot kestävät noin kaksi kuukautta ja ne ajoittuvat lokakuun alusta joulukuun loppuun.

Työkokeilu on hyvä keino niin työntekijälle kuin työnantajallekin tutustua yritykseen, työhön ja ihmisiin.  Nuorille työkokeilu tarjoaa monipuolista uravalmennusta, uusia kontakteja sekä nykypäivänä erityisen arvokasta työkokemusta.

LISÄÄ AIHEESTA

09.04.2018
MILLAISTA ON TULEVAISUUDEN TYÖ?
12.03.2018
AKTIIVIMALLISTA VALITETAAN
06.03.2018
VINKKEJÄ TYÖHAASTATTELUUN

Etsi työpaikkaa