Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valokuvaus- ja videokilpailu helsinkiläisestä työstä

attyonkuviakilpailu280916.jpg

Virka-galleria järjestää valokuvaus- ja videokilpailun Helsingissä tapahtuvasta työstä 1.10. - 31.12.2016. Kilpailuun odotetaan kuvia ja videoita aidoista työtilanteista kaikkina vuorokauden aikoina. Kuvien tulee olla otettuja vuoden 2016 aikana.

Perinteisen palkkatyön rinnalla esimerkiksi kotityö, talkootyö, freelancertyö ja itsensä työllistäminen sopivat kuvausaiheiksi. Kilpailuun voi lähettää selfieitä ja kuvata kollegoja. Rajojakin saa rikkoa.

Valokuvakilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo: apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri, Valokuvataiteen museon intendentti Tiina Rauhala ja Osuuskunta Tradekasta Satu Niemelä.

Voittajavideot valitsevat Helsingin kaupungin asukasyhteistyön ja Työväen Arkiston asiantuntijat. Voittajat julkistetaan Sisun päivänä 28.2.2017. Parhaista kuvista ja videoista on luvassa rahapalkinto.

Kilpailu liittyy Työn kuvia -nimiseen näyttelyyn, joka järjestetään kesällä 2017. Näyttely koostuu kilpailukuvien ja -videoiden lisäksi ammattivalokuvaajien kuvasarjoista. Mukana ovat Behi Assadi, Miikka Pirinen ja Katja Tähjä. Voittajavalokuvat ja -videot tulevat esille Työn kuvia -näyttelyyn. Videot ovat nähtävillä myös Helsinki-kanavan nettisivuilla. Työväen Arkisto tallentaa kaikki valokuvat tutkijakäyttöä varten.

Kilpailun toteuttaa Virka-galleria, Helsingin kaupungin asukasyhteistyö/Helsinki-kanava, Työväen Arkisto ja Osuuskunta Tradeka. Näyttely Työn kuvia on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisohjelmistoa ja se on esillä kaupungintalon Virka-galleriassa 7.6. – 1.10.2017.

Osallistu kilpailuun: www.tyonkuvia.fi

LISÄÄ AIHEESTA

20.06.2018
PALVELUALOJEN LIIKEVAIHTO KASVOI
07.05.2018
KUNTA-ALAN MEDIAANIANSIO KUUKAUSIPALKKAISILLA 2780 EUROA
19.04.2018
NAISET KOKEVAT PALKKASYRJINTÄÄ MIEHIÄ USEAMMIN

Etsi työpaikkaa