Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoden yritys haussa!

At Vuoden yritystä haetaan 150816.jpg

Vuoden uusmaalaisia yrityksiä haetaan – Ehdota ehdokastasi 15.9.16 mennessä!

Saitko esimerkillistä palvelua? Uudenmaan liitto ottaa vastaan ehdotuksia Vuoden uusmaalainen yritys 2016 -tunnustuksen saajaksi.

Palkintoja jaetaan kolmessa kategoriassa. Tuotannolliselle yritykselle, kaupan tai palvelualan yritykselle ja  start up -yritykselle. Ehdotuksen voi tehdä esimerkiksi  tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä voi tarjoutua ehdolle.

Palkinnot jaetaan marraskuussa

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati: Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt sekä Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana on Helsingin Yrittäjien Sarianne Reinikkala. Valinnat julkistetaan marraskuussa Uudenmaan Maakuntaparlamentissa.

Vuoden yrityksen valinnassa painotetaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen sekä tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi luetaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön eteenpäin viemisessä. Start up -yrittäjyyttä arvioidaan liikeidean innovatiivisuuden, kasvun ja kansainvälistymisen perusteella.

Perinteisiä yrittäjätunnustuksia on jaettu Uudellamaalla jo yli 20 vuotta. Viime vuonna palkittiin Konditoria pH7 Oy Tuusulasta ja spray-tuotteiden aerosolipakkaamo Pentisol Oy Järvenpäästä.

Lisätietoa ja lomake ehdotuksia varten löytyy täältä

Lähde: Uudenmaan liitto

LISÄÄ AIHEESTA

20.06.2018
PALVELUALOJEN LIIKEVAIHTO KASVOI
07.05.2018
KUNTA-ALAN MEDIAANIANSIO KUUKAUSIPALKKAISILLA 2780 EUROA
19.04.2018
NAISET KOKEVAT PALKKASYRJINTÄÄ MIEHIÄ USEAMMIN

Etsi työpaikkaa