Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Wanted! Työnhakijan pikatreffit

AT Wanted pikatreffit 2502216.jpg

Wanted! -rekrytointitapahtumassa työnhakija pääsee pikatreffeille. Saranen Consulting järjestää ICT-alan ammattilaisille rekrytointitapahtuman Espoossa 8.3.2016. Tavoitteena on yhdistää alan ammattilaiset ja avoimet työpaikat. Työnhakijoille on tarjolla työnhakuun ja tulevaisuuden työhön liittyviä puheenvuoroja ja kohtaamisia.

Tapahtuman aloittaa Tulevaisuuden työntekijä -seminaari. Sen aiheena ovat työnhaun ja tulevaisuuden työn tekemisen teemat. Puhujina muun muassa Googlen toimialajohtaja Jonna Toikka, Ohjelmistoyrittäjien Rasmus Roiha sekä Sovelton palvelupäällikkö Sami Leppänen. Lisäksi rekrytoijat kertovat  vinkkejä työnhakemiseen.

Pikatreffeille työnantajien kanssa

Työntekijät voivat keskustella yritysten kanssa kahdenkeskisissä speed date -pikahaastatteluissa. Ns. pikatreffit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata työnantajia ja -hakijoita kasvotusten.

Mikä Saranen Consulting?

Saranen Consulting on rekrytoiviin koulutusohjelmiin, outplacement- sekä työnhakupalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Se auttaa yrityksiä kasvamaan. Vuositasolla yli 350 yritystä on löytänyt työntekijöitä Sarasen kautta. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa. Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia. www.saranen.fi  

Lähde: Saranen Consulting

LISÄÄ AIHEESTA

26.02.2018
MYYNTITYÖTÄ ON HYVIN TARJOLLA
20.02.2018
HENKILÖVUOKRAUSYRITYKSILLÄ PYYHKII HYVIN
05.02.2018
RAKENTAMISEN TOIMIALA KASVAA HELSINGISSÄ

Etsi työpaikkaa