Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja

Avoin työpaikka – ja paikka on sinun!

Avointyöpaikka.fi on kattava verkkopalvelu, joka kokoaa lähes kaikki Suomen avoimet työpaikat kätevästi yhdelle sivustolle. Meillä etsivä löytää – olipa haussa sitten uusi työpaikka tai uusi työntekijä!

Palvelumme työnhakijoille

Etsitpä sitten kesätöitä, harjoittelupaikkaa, määräaikaista tai vakinaista työpaikkaa, palvelumme avulla löydät aina sinulle sopivimmat paikat.

Palvelun monipuoliset työkalut säästävät aikaasi, helpottavat työnhakuasi ja mahdollistavat kaikkien avoimien työpaikkojen löytämisen yhden palvelun avulla – voit etsiä avoimia tehtäviä helposti esimerkiksi yrityksen, työnimikkeen, tietyn avainsanan tai kaupungin perusteella. Halutessasi voit myös rajata hakutuloksista ylimääräiset avainsanat pois.

Voit selata avoimia työpaikkoja myös kaupungeittain, tehtävänimikkeittäin tai aakkosittain järjestettynä.

Löytäessäsi kiinnostavan työpaikan, joka on ilmoitettu Avointyöpaikka.fi:ssä, voit käteväsi lähettää hakemuksen tehtävään suoraan palvelumme kautta – myös mobiilisti.

Siirry selailemaan työpaikkoja »

Palvelumme työnantajille

Avointyöpaikka.fi-palveluun rekisteröityminen ja siellä ilmoittaminen on täysin ilmaista.

Hakemusten julkaisemiseen ja hallintaan tarvitset vain maksuttoman käyttäjätilin, mikä onnistuu nopeasti nimen, sähköpostin sekä salasanan avulla.

Kirjautumalla sisään tilillesi voit helposti ja monipuolisesti hallinnoida ilmoituksiasi, työnhakijoita ja työhakemuksia – täysin maksutta. Monipuoliset ilmaiset raporttimme kertovat sinulle kuinka ilmoituksesi on huomattu palvelussamme.

Ilmoita avoin työpaikka »

Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan mieltä tai haluatko antaa palautetta? Laita tulemaan sähköpostia osoitteeseen avointyopaikka-fi@oikotie.fi niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.