Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koronatestaajia ja avustajia Rovaniemelle

9Lives Ensihoito Oy Rovaniemi

9Lives www.9lives.fi on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluu ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut ja hengityshalvauspotilaiden hoito sekä koronatestaus.


Haemme nyt joukkoomme Koronatestaajia ja avustajia Rovaniemelle


Haemme henkilöstöä Rovaniemen toimipisteillemme, mutta työ saattaa sisältää liikkumista myös muilla Pohjois-Suomen toimipisteillämme.

Tehtäväsi:

Haemme hoitoalan pätevyyden omaavia henkilöitä koronanäytteenottoon sekä avustajia (ei tarvita hoitoalan pätevyyttä) kirjaamaan testattavien tietoja tietokantoihin sekä avustamaan muissa toimipisteen yleisissä tehtävissä. Jos sinulla on yli 140 opintopistettä sairaanhoitajaopintoja kasassa, voit toimia meillä myös koronanäytteenottajana. Avustajilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä tietoteknisiä perustaitoja. Suomen kielen taidon lisäksi katsomme eduksi englannin kielen suullisen taidon molemmissa tehtävissä.

Työtä tehdään yhdessä näytteenottotiimin kanssa testipaikoissa, joista löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet sekä kattavasti suojavarusteita. Työ on turvallista suorittaa ja sitä tehdään aina yhdessä muun tiimin kanssa. Näytteenottoon ja kirjaamiseen annetaan hyvä perehdytys ennen työn aloittamista. Toivomme, että olet luonteeltasi rauhallinen ja ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja lämmin.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokopäiväisen työtehtävän. Meillä voit tehdä myös keikkatyötä, muutamia työvuoroja viikossa. Tehtävä sopii näin ollen myös opiskelujen oheen. Saat hyvän perehdytyksen työhön, mukavan työyhteisön sekä joustavan työajan pisteiden aukioloaikojen puitteissa. Olet tekemässä arvokasta työtä yhteiskuntamme hyväksi koronaviruksen torjunnassa, joten. työsi on hyvin merkityksellistä. Käytössämme on ensihoitoalan työehtosopimus

Haethan paikkaa pian, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Minna Arolalta p. +358 50 5253486 minna.arola@9lives.fi
WWW-osoitehttp://9lives.fi
YhteystiedotMinna Arolalta p. +358 50 5253486 minna.arola@9lives.fi
Työpaikan osoite96100 ROVANIEMI
PalkkausEnsihoitoalan työehtosopimuksen mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://9lives.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat
Ilmoitus jätetty06.12.2021
Ilmoitusnumero11095736
Työnantajan viiteKoronatestaajia ja avustajia

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin