Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR Trainee

A-Insinöörit Oy Espoo

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

HR Trainee Espoon toimipisteellemme
HR Traineenä pääset työskentelemään monipuolisesti eri HR osa-alueiden parissa. Työtehtäväsi ja tekeminen vaihtelee projektiluontoisista kokonaisuuksista operatiiviseen koko organisaation tukemiseen. Tehtäväsi liittyvät mm. työsuhde-etuihin, rekrytointeihin ja valmennuksiin. Sinun on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oman innokkuutesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meillä pääset mukaan innostavaan ja innovatiiviseen HR-tiimiin, jonka tekeminen pohjautuu arvoihimme yhdessä ja paremmin. Toivomme sinua joukkoomme jo kesän korvilla. Olisi mahtavaa jos pystyt jatkamaan meillä myös opintojesi ohella kesän jälkeen tuntitöitä tehden.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme myös muut kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Suomen Innostavimmat työpaikat 2020).

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua kehittyä HR-tehtävissä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille. Etsimme moniosaajaa, joka luo omalla persoonallaan ja hyvillä vuorovaikutustaidoillaan ympärilleen hyvää työilmapiiriä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja. Mahdollinen työkokemus HR-tehtävissä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRD-asiantuntija Milla Kottila to 15.4. klo 9-11 ja ti 27.4. klo 12-14 puh. 040 849 5754 tai milla.kottila@ains.fi.

Jätäthän meille CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 30.4.2021 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi
WWW-osoitehttp://www.ains.fi
YhteystiedotMilla Kottila
puh. 0408495754
milla.kottila@ains.fi
Työpaikan osoite02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.ains.fi/rekrytointi?rmpage=job&rmjob=116
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693567
Työnantajan viite1441116

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin