Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Katsastaja

A-Katsastus Oy Espoo

Tule meille katsastajaksi Espooseen.

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Katsastustyösi sisältää kevyen ja raskaan kaluston määräaikaiskatsastukset, joten toivomme sinulla olevan kevyen ja raskaan kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet valmiina. Erikoiskatsastusoikeudet katsotaan eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Juha Seppänen, juha.seppanen(at)a-katsastus.fi


A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 1000 työntekijää yli 190:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com.
WWW-osoitehttp://www.a-katsastus.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Juha Seppänen, juha.seppanen(at)a-katsastus.fi
Työpaikan osoiteHannuksenpelto 14, 02270 ESPOO
Palkkaustyöehtosopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5bbb79c3
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388036

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin