Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

A-Lehdet Oy Helsinki

Haemme Helsingin toimistoomme, A-lehtitaloon Kulosaareen, puhelinmyyntiin vakituisia työntekijöitä! Miten olisi työ, jossa voit vaikuttaa palkkatasoosi? Kiinnostaisiko sinua vaihtaa alaa tai kaipaatko uusia haasteita? Tämä työpaikka on aivan metroradan varressa.

Myyntineuvottelijanamme tärkeintä on kiinnostuksesi myyntiä ja asiakkaita kohtaan. Pääset vaikuttamaan palkkatasoosi, nautit joustavista työajoista ja saat kannustavan työtiimin.
Tule meille testaamaan, olisiko tässä sinulle uusi työ!

Työssäsi ei ole kahta samanlaista päivää. Kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä valitsemaan sopivat lehdet. Myyt laadukkaita suomalaisia aikakauslehtiä, kuten Apu, Avotakka, Kauneus & Terveys, Eeva, Kotivinkki, Maku ja Tuulilasi. Työsi on itsenäistä, mutta saat tukea kannustavilta työkavereilta ja esimiehiltä.

Mitä osaamista puhelinmyynnissä menestymiseen tarvitaan?

Meillä aloittaessasi sinun ei tarvitse olla valmis myyjä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten et tartu kylmiltään puhelimeen. Riittää, että olet rohkea soittamaan, sinulla hyvä suomen kielen taito ja ennakkoluuloton asenne myynnin tekemiseen. Työn edetessä tarjoamme sinulle jatkuvaa koulutusta myyntityössä menestymiseen ja kehittymiseen.

Miksi töihin A-lehtiin?

Heitä puhelinmyyntiin liittyvät ennakkoluulosi roskakoriin! Meillä työpäiväsi on kuusituntinen, pääsääntöisesti kello 9 - 15. Työskentelet maanantaista perjantaihin, halutessasi joskus myös lauantaisin. Sovimme kanssasi henkilökohtaiset työajat ja toivomasi lisätunnit, jotka mahdollistavat lisäansiot sekä aikaa myös elämäsi muille tärkeille asioille.

Kahdesti kuukaudessa maksettavan palkan suuruuteen vaikutat itse myynnilläsi. Takaamme sinulle alusta alkaen vähintään 11,36 euroa/työtunti. Peruspalkan lisäksi pystyt kasvattamaan ansiotasi provisiolla ja erilaisilla bonuksilla. Kokoaikaisena palkka on keskimäärin 2 500 euroa kuukaudessa, parhaat myyntineuvottelijamme tienaavat jopa 5 000 euroa kuukaudessa!

Vuonna 1933 perustettu A-lehdet on perheyritys ja mediatalo, joka tarjoaa sen mukaiset edut - saat muun muassa hyvän työterveyshuollon, vuosilomat, lehtiedut ja jatkuvaa koulutusta sekä tukea työssäsi onnistumiseen.

A-lehdet on luotettava ja varma työnantaja. Myyntineuvottelijamme tekevät mielenkiintoista ja tärkeää työtä joustavassa, nykyaikaisessa organisaatiossa. Meillä myös viihdytään pitkään. Tavoitamme mediabrändeillämme viikoittain miljoonia suomalaisia, joita kiinnostavat sisällöt kodin kunnostuksesta sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin, hyvinvointiin. Lehtiemme lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä edelleen kotiin kannettuna.

Lisätietoja tehtävästä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin puhelimitse numerosta 050 414 4330.

Tutustu meihin: UxJ3MQJrE2k
https://www.a-lehdet.fi/tyonhakijalle/tule-myyntineuvottelijaksi
WWW-osoitehttp://www.a-lehdet.fi
YhteystiedotPuhelin: 050 414 4330, rekrytointi@a-lehdet.fi
Työpaikan osoiteRisto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET
PalkkausVKL/TEAM GT/Ammattiliitto Pro TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, 30t - 37,5t / viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta, kokoaikainen tai osa-aikainen
Ilmoitus jätetty31.03.2020
Ilmoitusnumero10314744

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

58 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin