Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

A-Lehdet Oy Tampere

Haemme Tampereen keskustan uudistettuun toimistoomme vakituista myyntineuvottelijaa! Kiinnostaisiko sinua alan vaihto tai kaipaatko uusia haasteita? Voit olla myynnin ammattilainen tai vasta opetella alaa.

Tärkeintä tässä tehtävässä on kiinnostuksesi myyntiä ja asiakkaita kohtaan ja halu keskustella asiakkaiden kanssa puhelimitse. Pääset vaikuttamaan palkkatasoosi, nautit joustavista työajoista ja saat kannustavan työtiimin. Tule meille testaamaan, olisiko tässä sinulle uusi työ!

Työssäsi ei ole kahta samanlaista päivää. Kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä valitsemaan sopivat lehdet. Myyt laadukkaita suomalaisia aikakauslehtiä, kuten Apu, Avotakka, Kauneus ja Terveys, Eeva, Kotivinkki, Tuulilasi ja Unelmien Talo&Koti. Työsi on itsenäistä, mutta saat tukea kannustavilta työkavereilta ja esimiehiltä.

Mitä osaamista puhelinmyynnissä menestymiseen tarvitaan?

Meillä aloittaessasi sinun ei tarvitse olla valmis puhelinmyyjä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten et tartu kylmiltään puhelimeen. Riittää, että olet rohkea soittamaan, sinulla hyvä suomen kielen taito ja ennakkoluuloton asenne myynnin tekemiseen. Työn edetessä tarjoamme sinulle jatkuvaa koulutusta myyntityössä menestymiseen ja kehittymiseen.

Miksi töihin A-lehtiin?

Heitä puhelinmyyntiin liittyvät ennakkoluulosi roskakoriin! Meillä työpäiväsi on kuusituntinen, pääsääntöisesti kello 9 - 15. Työskentelet maanantaista perjantaihin, halutessasi joskus myös lauantaisin. Sovimme kanssasi henkilökohtaiset työajat ja toivomasi lisätunnit, jotka mahdollistavat lisäansiot sekä aikaa elämäsi muille tärkeille asioille.

Kahdesti kuukaudessa maksettavan palkan suuruuteen vaikutat itse myynnilläsi. Takaamme sinulle alusta alkaen vähintään 11,36 euroa/työtunti. Peruspalkan lisäksi pystyt kasvattamaan ansiotasi provisiolla ja erilaisilla bonuksilla. Kokoaikaisena palkka on keskimäärin 2 500 euroa kuukaudessa, parhaat myyntineuvottelijamme tienaavat jopa 5 000 euroa kuukaudessa!

A-lehdet on perheyritys ja mediatalo, joka tarjoaa työntekijöilleen hyvät edut - saat muun muassa hyvän työterveyshuollon, vuosilomat, lehtiedut ja jatkuvaa koulutusta sekä tukea työssäsi onnistumiseen.

A-lehdet on luotettava työnantaja ja meillä viihdytään pitkään. Myyntineuvottelijamme tekevät mielenkiintoista ja tärkeää työtä joustavassa, nykyaikaisessa organisaatiossa. Tavoitamme mediabrändeillämme viikoittain miljoonia suomalaisia, joita kiinnostavat sisällöt kodin kunnostuksesta sisustukseen, ruoanlaittoon, harrastuksiin, hyvinvointiin. Lehtiemme lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä edelleen kotiin kannettuna.

Lisätietoja tehtävästä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin puhelimitse numerosta 050 414 4330.

Tutustu meihin:

https://www.youtube.com/watch?v=axOucuiW-0c
https://www.a-lehdet.fi/tyonhakijalle/tule-myyntineuvottelijaksi
WWW-osoitehttp://www.a-lehdet.fi
YhteystiedotMiika Suntinen, Puh: 050 414 4330, rekrytointi@a-lehdet.fi
Työpaikan osoitePellavatehtaankatu 8 E, 33100 TAMPERE
PalkkausVKL/TEAM GT/Ammattiliitto Pro TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, 30t - 37,5t / viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta, kokoaikainen tai osa-aikainen
Haku päättyy30.01.2020 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f4404632
Ilmoitus jätetty05.12.2019
Ilmoitusnumero10188305

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin