Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakas- ja Myyntineuvottelija

A-Lottex Oy Lahti

Etsimme kasvavaan joukkoomme Myyntineuvottelijoita työskentelemään myyntitoimistossamme Lahdessa! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia myyden Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista suoraan kuluttajille sekä urheiluseurojen yhteyshenkilöille! Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä aina oman myyntitoimistosi esimieheksi asti.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 16 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tiimimme tarvitsee myös ruotsia puhuvia henkilöitä, joten ruotsin kielen osaaminen on suuri etu!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä työskentely tapahtuu pääosin toimistoaikoina 9-16 välillä, mutta halutessasi voit myös tehdä iltavuoroja.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!


Lisätiedot ja hakemukset osoitteessa:
www.varainhankinta.fi
Sähköposti: rekry@lottex.fi
Rekryvastaavan puhelinnumero: 050 573 9385 (arkisin klo 9-16)

Hakusanat: myynti, myyjä, oppisopimus, telemarkkinointi
WWW-osoitehttp://www.varainhankinta.fi
YhteystiedotPuh: 050-5739385, rekry@lottex.fi
Työpaikan osoiteHämeenkatu 10, 15110 LAHTI
PalkkausProvisiopalkkaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, kokoaikainen tai osa-aikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemusrekry@lottex.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.varainhankinta.fi/?ref=te
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266857

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin