Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Customer Management Specialist

A-Lottex Oy Helsinki

Onko sinulla myyntikokemusta ja haluaisit tehdä asiakaspalvelutyötä ja kehittää sekä aktivoida asiakassuhteita? Oletko energinen ihminen positiivisella asenteella? Silloin tämä työ sopii sinulle!

TYÖNKUVAUS
Haemme asiakkuuden hoidon spesialistia joka ei anna helposti periksi! Työkuvaukseen kuuluu yhteydenotto asiakkaisiin jotka aikaisemmin ovat tilanneet meidän tuotteita, sekä monipuolinen asiakaspalvelutyö. Yhteydenottojen lisäksi saat tehdä asiakkuuksien aktivointia, ja avustaa asiakkaitamme tehtävissä kuten arpojen rekisteröinnissä, voittojen lunastuksessa ja paljon muuta. Saat olla mukana kehittämässä asiakassuhteita asiakkuuksien eri vaiheissa.

 

MITÄ HALUAMME SINULTA?
Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita , energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota jatkuvaan oppimiseen. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tiimimme tarvitsee myös ruotsia puhuvia henkilöitä, joten ruotsin kielen osaaminen on suuri etu!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan.

PALKKA
Palkka on 15-20€/h koostuen kiinteästä tuntipalkasta ja provisiopalkasta.

Lisätietoja numerosta: 050 573 9385 (ark 9.16)
Hakemukset: rekry@lottex.fi tai https://alottexoy.teamtailor.com/

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin