Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Esimiesharjoittelija

A-Lottex Oy Helsinki,Turku,Lahti

Etsimme tuloshakuisia esimiesharjoitteijoita myyntitoimistoillemme Helsinkiin, Turkuun ja Lahteen. Tiimisi keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet samalla edistäen lasten ja nuorten urheilua Suomen Olmypiakomitean ja urheiluliittojen kanssa yhteistyössä.

Esimieharjoittelijana olet avainasemassa luomassa asiakkaille ja alaisillesi lisäarvoa omalla panoksellasi. Keskeisimmät tehtäväsi ovat siis edistää suomalaista nuorisourheilua, toteuttaa laadukasta myyntiä sekä käydä läpi työntekijöiden myyntipuheluita ja pitää tarvittaessa lisäkoulutuksia sitä tarvitseville henkilöille. Esimiesharjoittelijana työtehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden kuukausi- ja viikkopalaverien suunnittelu sekä toteutus, raporttien täyttö, myyntilukujen seuraaminen ja niiden analysointi.

 

Edellytämme sinulta:

  • Järjestelmällisyyttä ja sovituista asioista kiinni pitämistä
  • Erinomaisen työilmapiirin luomista ja halua kehittyä esimiehenä
  • Aikaisempaa kokemusta myynnistä. Aiempi kokemus esimiehen tehtävistä ei ole välttämätöntä.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuuta ja vapautta, sekä mahdollisuutta yhdistää vapaa-aikasi mutkattomasti työhön
  • Kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen
  • Tavoitteellisen tiimin ja työkaverien tuen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

 

Jos kiinnostuit lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lottex.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään "Hakemus esimiesharjoittelijaksi" ja merkitset hakemukseesi mihin kaupunkiin olet hakemassa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten tartu tilaisuuteesi ja hae paikkaa jo tänään!

Lisätietoja saat arkisin klo 9-16 välillä rekrytointivastaavalta numerosta 050 573 9385 sekä internet sivultamme www.varainhankinta.fi.

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin