Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Remonttipalveluiden myyjä

Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima Seinäjoki

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.


Oletko myyntityöstä innostunut ja kunnianhimoinen tulevaisuuden myyjä? Etsimme kattoremontteihin keskittyvälle asiakkaallemme useita voitonnälkäisiä myyjiä Seinäjoen seudulle. Asiakkamme on suomalainen yritys ja alansa markkinajohtaja. Yritys on kasvanut niin kovaa vauhtia, jonka vuoksi he etsivät kauttamme useita tulevaisuuden huippumyyjiä.


Työtehtävät liittyvät kattoremonttipalveluiden myyntiin pääasiassa kuluttajapuolen asiakkaille (B2C) Suomessa, mahdollisesti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Töitä on tarjolla niin paljon, kun jaksaa tehdä, joten tässä tehtävässä innostuneisuus ja sinnikkyys palkitaan. Tehtäviin valituille uusille työntekijöille on tarjolla mentorin tuki ja kunnon perehdytys tehtäviin.


Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea tahtoa ja innokkuutta myyntityötä kohtaan sekä kunnianhimoista asennetta kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi. Oma auto on pakollinen, sillä työn luonne on liikkuvaa ja keskittyy asiakastapaamisiin. Yrittäjähenkisyys on iso plussa myyntityössä.


Tekninen ja kaupallinen koulutus on suotavaa, mutta ei pakollista. Tärkeintä on halu tehdä myyntiä ja tulosta. Tehtävä soveltuu myös hyvin opiskelijoille. Työtehtäviin perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on hyvin itsenäistä. Tehtävässä on aluksi kiinteä kuukausipalkka, jonka jälkeen siirrytään ainoastaan provisiopalkalle. Keskimääräinen provisiopalkka tehtävässä on hyvin kilpailukykyinen.


Työ alkaa sopimuksen mukaan. Etsimme pääasiassa kokoaikaisia myyjiä, mutta työtä on tarjolla mahdollisesti myös osa-aikaisena.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.


Lisätietoja työstä antaa
Henkilöstökonsultti/HR Consultant Anna Federley-Kokkonen
+358 50 475 9846
anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

Löydät meidät myös Facebookista
www.facebook.com/aaltovoima


Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

myyjä, b2c
WWW-osoitehttp://www.aaltovoima.fi
Yhteystiedotanna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi
Työpaikan osoite60100 SEINÄJOKI
PalkkausTES/sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, sopimuksen mukaan
Haku päättyy01.06.2019 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://aaltovoima.likeit.fi/apply/32364170
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967426
Työnantajan viite32364170_1905160912

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin