Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaaja

Aamos Group Oy Oulu

Me etsimme asennetta. Onko sinulla sitä ja etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Haluatko päästä haastamaan itseäsi haastavissa ohjausalan tehtävissä? Etsimme huipputekijää työnhaun ohjaukseen ja verkko-asioinnin opastukseen Pohjois-Pohjanmaalle Ouluun.

Haettavan tehtävän työnkuva koostuu TE-toimiston työnhakija-asiakkaiden yksilöohjauksesta Oulun TE-toimiston tiloissa sekä verkossa toteutettavista webinaareista. Työn tavoitteena on valmentavalla otteella ohjata ja tukea työnhakijoita TE-toimiston verkkoasioinnissa ja edistää asiakkaiden sähköisen asioinnin osaamista sekä tarjota asiakkaille palvelutarpeen mukaista henkilökohtaista ohjausta työllistymissuunnitelman laatimisessa ja työnhaussa. Aluetuntemus ja työmarkkinatietous ovat tärkeitä apuja työnhakijoiden ohjaamisessa heille sopiville aloille ja työtehtäviin.

Tässä työssä

1. Kohtaat, kuuntelet ja ohjaat hyvin eri taustoista tulevia ihmisiä, joita yhdistää työn löytäminen tai muu asiointi TE-toimistossa. Sinulla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta haastavassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa toimimisesta, jotta pystyt ohjaamaan myös työnhakijoita, jotka ovat vaikeassa työllistymisasemassa. Sinulla on tärkeää olla kyky ymmärtää ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Yhdessä asiakkaiden kanssa löydät ratkaisuja, jotka antavat toivoa, motivoivat eteenpäin tai ovat jotain rohkeaa, jota asiakas ei ole aikaisemmin hoksannut ajatella.

2. Osaat käyttää työnhaun viimeisimpiä kikkoja ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tavoitteenasi on myös opastaa muita työnhakijoita sellaisten työnhakuasiakirjojen laatimiseen, jotka herättävät työnantajien kiinnostuksen.

3.Vastaat yhdessä työparisi kanssa palveluun liittyvästä toteutuksesta, raportoinnista sekä yhteistyöstä muiden Pohjois-Pohjanmaan tiimimme työntekijöiden kanssa. Etätyöskentely sekä dynaaminen tiimityöskentely ovat molemmat sinulle luontevia työskentelytapoja. Tehtävässä tueksesi saat työyhteisön joka rohkaisee, innostaa ja tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa!

4. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikatyötä, viisi päivää viikossa. Työn aloitus sopimuksen mukaan elokuussa. Etsimme henkilöä, jolla on ohjausalan korkeakoulututkinto, pedagoginen pätevyys sekä yli viiden vuoden kokemus yli 16-vuotiaiden ohjaustyöstä. Ohjausalan lisäkoulutus katsotaan eduksi, joten huolehdithan myös suorittamasi opintopisteet näkyviin hakemukseesi.

Jos kiinnostuit, tiedät miten tästä edetä. Osoita osaamisesi laadukkailla työnhakuasiakirjoilla ja liittämällä hakemukseesi linkki lyhyeen videoesittelyyn. :) Hakemukset jätetään Duunitorin hakemukset-palvelun kautta viimeistään 26.7.2020.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
WWW-osoitehttp://www.aamos.fi
YhteystiedotKatariina Levänen, puh. 0400972179, katariina.levanen@aamos.fi, yhteydenotot 13.7.-24.7. klo 15 jälkeen
Työpaikan osoite90100 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan elokuussa
Työaikakokoaikatyö, tai osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, Vuoden 2020 loppuun, mahdollisuus jatkolle
Haku päättyy26.07.2020 klo 22:00
Jätä hakemusHakemusten toimitus Duunitorin Hakemukset -palvelun kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/aamos-group-tyonhaun-ja-verkkoasioinnin-ohjaaja-oulu-oulu-sdsuu-12290118
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10396045

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin