Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Atk-yhteyshenkilö

Äänneloikka Oy Vaasa

Äänneloikka Oy/Äännekoulu on innovatiivinen terapiatalo, jossa tarjotaan pääosin puheterapiaa. Äännekoulun vahvuutena on etäterapia ja etäterapia-alustan kehittäminen sekä käyttäminen kuntoutuksen välineenä.

Yli 100 suomalaista kuntaa on ottanut Äännekoulun etäterapiaratkaisut osaksi omaa palveluvalikoimaansa, ja meillä on useita satoja asiakkaita päivittäisessä kuntoutuksessa.

IT-ASIAKASPALVELIJA/TOIMISTOASSISTENTTI

Haemme asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vaasan toimistollemme. Olet asiakkaittemme (niin asiakasperheiden kuin kuntakumppaniemme) tukena verkkoalustamme käytössä sekä käyttöoikeuksiin liittyvissä tehtävissä. Vastaat asiakaspalvelupyyntöihin usean kanavan, kuten puhelimen, chatin sekä sähköpostin kautta.

Samalla hoidat Vaasan toimistomme puheterapeuttien tarpeita: varaat asiakaskäyntejä, hoidat postitusta, teet terapiamateriaalia. Lisäksi avustat laskutukseen liittyvissä tehtävissä.

Sinun työtäsi tukee Äännekoulun assistenttitiimi, johon kuuluu tietoliikenne-, ja terapiatyön assistenttina toimimiseen erikoistuneita asiantuntijoita.

IT-KUNDBETJÄNARE/KONTORSASSISTENT
Vi söker en heltidsanställd kundbetjänare till vårt kontor i Vasa. Du stödjer och hjälper våra klienter (såväl klientfamiljer som samarbetskommuner) i användningen av vår webbplattform samt i uppgifter gällande behörigheten till våra tjänster. Du svarar på kundtjänstförfrågningar via olika kanaler, så som telefon, chat och e-post.

Samtidigt sköter du även Vasa kontorets talterapeuters behov: du bokar in klientbesök, sköter postärenden och gör terapimaterial. Du hjälper också till med faktureringen.

Äännekoulus assistent-team stödjer ditt arbete. Teamet består av specialister inom datakommunikation och personer som är specialiserade inom assistentarbete för att stödja terapiarbete.TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Jätät hyvän mielen kaikille vaikeissakin IT-tukipalvelutilanteissa. Jaksat selvittää ja selittää yksityiskohtaisesti miten mikäkin sovellus toimii niin puheterapeuttiemme, asiakasperheidemme kuin kuntakumppaniemmekin kanssa. Työskentelet sujuvasti erilaisten tietokoneiden, käyttöjärjestelmien (iOs, Windows, Android, Apple), mobiililaitteiden (Apple, Android) ja sovelluksiin liittyvien tilanteiden parissa.

Teknologiana meillä on Äännekoululle koodattu oma järjestelmä, johon saat aloittaessasi kattavan perehdytyksen. Sinun ei siis tarvitse olla syväosaaja, mutta tärkeää on, että sinulla on hyvät perusvalmiudet ja ymmärrys erilaisista käyttöjärjestelmistä ja laitteista. Jos ymmärrät tietokannoista ja miten niistä haetaan tietoa, olet vieläkin sopivampi toimeen, mutta tämä ei ole perusedellytys.

Sinulle on tärkeää työviihtyvyys ja haluat aidosti auttaa puheterapeuttejamme saamaan sujuvan työpäiväkokemuksen. Osaat kuunnella niin terapeuttien kuin loppukäyttäjiemmekin huolia. Samalla ymmärrät, että potilastyö on vaitiolovelvollista. Toimistotyössä olet tarkka ja järjestelmällinen. Teet asioita itsenäisesti ja osaat pyytää apua varsinkin työn aloitusvaiheessa.

Päivittäisinä työkielinä toimivat sekä ruotsi että suomi. Hyvä, jos osaat puhua myös englantia.


MITÄ TARJOAMME SINULLE
Sinun ei tarvitse pelätä virheiden tekemistä ja voit olla meillä oma itsesi. Lähdemme siitä, että töissä on hyvä olla.
Tulet organisaatioon, jossa tärkeää on minimihierarkia ja yhteinen päätöksenteko. Ei ole olemassa esimiehiä tai -naisia, vaan tukihenkilöstöä. Päätät omasta työstäsi, jolloin sinun ei tarvitse kulkea pomolta toiselle saadaksesi apua tai lupaa tehdä työtäsi. Toimimme Teal-organisaation mallilla: lue täältä lisää https://prominda.com/itseohjautuvuus/mita-tarkoittaa-teal/
Pääset osaksi kasvuyrityksen tarinaa ja tukemaan ihan uudenlaisten palvelukonseptien luomista perinteisen terapiamaailman sisälle.
Parasta tässä työssä on se, että pääset aidosti auttamaan satoja asiakkaitamme, jotta he voisivat viestiä, kommunikoida ja vaikuttaa omaan elämäänsä. Samalla helpotat kuntakumppaniemme kroonista puheterapiapulaa ja tuet puheterapeutteja auttamaan asiakkaitaan kuntoutumisen tiellä.

Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin.

Työtä voi tehdä osittain etänä. Oleellista on kuitenkin toimia myös Vaasan toimistollamme osoitteessa Kasarminkatu 18.

Palkka on neuvoteltavissa.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT
Kuulostaako kiinnostavalta?

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkömme Elina Malmivaara (044 241 3890) sekä tietohallintopäällikkömme Pasi Vuoti (041 550 9551).

Äännekouluun voit tutustua osoitteessa www.aannekoulu.fi

Jätä hakemuksesi Elinalle 15.11. mennessä palkkatoiveineen, elina.malmivaara@aannekoulu.fi. Työ alkaa heti kun löydämme sopivan ihmisen.
WWW-osoitehttp://www.aannekoulu.fi
YhteystiedotElina Malmivaara, Puh: 044 241 3890, elina.malmivaara@aannekoulu.fi
Työpaikan osoiteKasarminkatu 18, 65100 VAASA
Palkkaussovitaan erikseen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty22.10.2020
Ilmoitusnumero10496830

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin