Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti, 3 paikkaa

Äänneloikka Oy Helsinki

"Täällä on loistava tukitiimi jonka ansiosta saa keskittyä omiin työtehtäviin. Lisäksi on monipuoliset mahdollisuudet tehdä terapiaa eri tavoin! Pääsee myös oikeasti vaikuttamaan yrityksen asioihin ja kehitysideat otetaan vastaan ja niitä lähdetään viemään eteenpäin."

Näin toteaa eräs puheterapeuttimme ja tässäpä kiteytyy Äännekoulun työpaikka mahdollisuuksineen.

Tule siis töihin Äännekouluun ja auta muutamien lapsien sijasta kymmeniä tulemaan kuulluksi ja vaikuttamaan omaan elämäänsä.

Etsimme vakiintuneeseen liiketoimintaamme Malmin yksikköömme kolmea puheterapeuttia, jotka tekevät terapiaa monipuolisesti niin kasvokkain kuin etänäkin.

Tehtäväsi on kuntouttaa pääsääntöisesti lapsia. Tässä sinulla on apuna kehittämämme lähi-ihmisiä voimakkaasti sitouttavat hierarkiset puheterapiaprosessit, sekä viikottainen työnohjaus. Näin et jää työssäsi yksin.

Meillä puheterapeutti keskittyy omaan osaamiseensa kun tukitiimi laskuttaa, askartelee sekä varaa vaikka terapiasi puolestasi.

Työ sisältää pääosin pitkiä kuntoutusjaksoja. Voit liittää työhösi myös seuraavia osia, jolloin työnkuvastasi tulee monipuolinen:
- Voit tehdä Kelan kustantamaa vaikeavammaisten kuntoutusta asiakkaiden luona kierrellen
- Voit käydä lähikunnassa resurssiterapeuttina tehden perusterveydenhuollon palvelua - arviointia ja kuntoutusta.
- Voit tehdä etä ja nettiterapiaa, jos niin haluat.
- Voit osallistua mukaan useisiin kehittämishankkeisiimme.

Mukava työyhteisömme, valmiiksi mietityt työprosessit, uudenaikaiset digitaaliset terapiaratkaisumme ja kattava perehdyttäminen tekevät työpäiväkokemuksestasi mielekkään ja innostavan.

Puheterapeutin työssä voit aina vaikuttaa omalla innostumisellasi ja aktiivisuudellasi tilipussin suuruuteen. Meillä on mahdollista tehdä osa töistä toimistolta taikka etätöinä.

Tarjoamme sinulle myös tiimityöhön perustuvan, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön, mahdollisuuden erikoistua haluamiisi häiriöryhmiin sekä motivoituneen ja mahtavan työporukan.

Millaista henkilöä etsimme?
Etsimme puheterapeutteja, jotka haluavat sitouttaa lähi-ihmisiä puheterapiaan. Tärkeää on myös avoin ja utelias mieli. Kiinnostus pitkiin kuntoutusjaksoihin on tärkeää, mutta puheterapeutti meillä törmää monenlaisiin haasteisiin ja asiakasryhmiin.

Meillä ei tarvitse pelätä virheiden tekemistä. Teemme puheterapeuttien kesken yhdessä asioita ja kehitymme paremmaksi. Olemme 100 % tukenasi, olit sitten jo vanha tekijä tai urasi alkuvaiheilla.

Työ alkaa elokuusta, aloitus on sovittavissa myös aikaisemmin.

MITÄ SEURAAVAKSI?

Lue lisää osoitteesta: www.aannekoulu.fi/blogi/rekry . Saat tietoa esim. Palkkausperiaatteistamme ja voit tutustua meillä jo töissä oleviin terapeutteihin.

Soita Katjalle 0407222280 tai laita sähköpostiin katja@aannekoulu.fi vapaamuotoinen hakemus 31.5. mennessä.
WWW-osoitehttp://www.aannekoulu.fi
YhteystiedotKatja Koski, Puh: 0407222280, katja.koski@aannekoulu.fi
Työpaikan osoiteMalmin kauppatie 8 b, 00700 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan, väh. 4000e /kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2021, sovittaessa tarpeen mukaan
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikatyö on mahdollinen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2021
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737468

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin