Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Aarre Avustajat Oy Helsinki

HAEMME HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA SUUTARILAAN HELSINKIIN OSA- ja KOKOAIKAISIIN TEHTÄVIIN
! Aarre Avustajat (www.aarreavustajat.fi) on kotimainen henkilökohtaiseen apuun erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu asiakastyytyväisyyteen sekä lämminhenkisiin ja luotettaviin avustajiin, jotka tekevät avustusta aidosta kutsumuksesta. Työ sopii kaiken ikäisille työntekijöille, opiskelijoille, muun työn ohella työskenteleville sekä myös keikkatyöläisille, sillä tarvitsemme aika-ajoin lyhytaikaisia sijaisuuksia ilman sitoutumista.

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Avustettava asiakas on miespuolinen neliraajahalvaantunut henkilökohtaisen avun käyttäjä. Työtehtäviä ovat päivittäiset kotona tehtävät työt, kaksi kertaa viikossa pesettäminen, vatsantoimitus, sekä pienen koiran ulkoilutuksessa avustaminen.

AVUSTAJATYÖN YLEISKUVAUS
Henkilökohtainen apu tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona tai muualla asiakkaan määrittelemässä paikassa (esim. harrastukset, kaupassa käynti ja muut päivittäiset toimet kodin ulkopuolella). Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukainen palvelu, jonka pohjimmainen tarkoitus on tukea asiakasta ja auttaa selviytymään arjen tehtävistä, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa, sairautensa tai tilanteensa seurauksena siihen pysty.
Avustustehtävät ovat usein tavallisia kodinhoidollisia tehtäviä, kuten siivoamista, puutarhanhoitoa, pyykinpesua, asiakkaan avustamista ruokailussa, pukeutumisessa, hygieniassa ja muissa arjen askareissa tai harrastuksissa. Avustajan työhön ei sisälly hoivaa tai hoitotehtäviä eikä siihen ole tutkintovaatimusta, vaan työnhakijan sopivuus arvioidaan aina tilannekohtaisesti. Henkilökohtaiseksi avustajaksi sopii positiivinen, avulias, ahkera, ihmisläheinen ja luotettava työntekijä, jolla on oikeanlainen asenne avustamistyöhön. Aikaisempi avustamis- tai hoiva-alan kokemus ei ole välttämätöntä, vaan jokainen uusi avustaja perehdytetään ennen työn aloittamista. Avustaminen tapahtuu niin arkisin kuin viikonloppuisinkin asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Avustajanamme voit kuitenkin itse vaikuttaa siihen, miten paljon ja milloin haluat työskennellä ja tämän perusteella me etsimme sinulle sopivat työtehtävät sekä asiakkaat. Edellytämme hakijoiltamme hyvää suomen kielen taitoa.

HAKEMINEN JA PALKKAUS
Tarjoamme viihtyisän ja joustavan työpaikan, jossa pääset tekemään tärkeää työtä yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisella palkkauksella sekä lisillä. Rekrytointimme on jatkuvaa, joten täytäthän hakulomakkeen tarkasti, sillä täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

HAKULOMAKE, HAE ROKEASTI TÖIHIN ! AARRE AVUSTAJILLE!
https://www.tuntinetti.fi/AarreAvustajatHakulomake.html
LISÄTIEDOT
www.aarreavustajat.fi
avustajalle@aarreavustajat.fi
WWW-osoitehttps://www.aarreavustajat.fi/
YhteystiedotKatri Wasström 0400980256, avustajalle@aarreavustajat.fi
Työpaikan osoite00740 HELSINKI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelun tes
Työ alkaaHeti sopivan tekijän löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö, 0-40 tuntia viikossa oman valmiuden mukaan
Työn kesto6 - 12 kk, Mahdollisesti pidempikin aika.
Haku päättyy30.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tuntinetti.fi/AarreAvustajatHakulomake.html
Ilmoitus jätetty20.10.2019
Ilmoitusnumero10139376

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin