Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rengasasentaja, Raskas kalusto

Ab Kokkolan Rengashuoltoliike Oy Kokkola

Haemme ammattitaitoista
RENGASASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työaika on kokoaikatyö. 

Tehtäviisi kuuluu henkilöauto, pakettiauto ja raskaan kaluston rengasasennukset sekä muut rengaspalveluihin liittyvät työt.
Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeellinen. Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan myös eduksi. Ajokortti on välttämätön.

Otamme huomioon myös hakijat, joilla ei ole aiempaa kokemusta, mutta voivat työllistyä palkkatuen avulla meille. Ota rohkeasti yhteyttä jos alan oppiminen siis kiinnostaa.

Kokkolan Rengashuoltoliike on vuonna 1960 perustettu vakavarainen perheyritys. Vakituiset ja pitkäaikaiset työntekijät ovat meille tärkeitä, joten etsimme työntekijää tositarkoituksella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Ota yhteyttä s-postilla: liisa.oja@kokkolanrengashuolto.fi tai arkisin klo 8-17 puhelimella: Johan Kotka 040 596 7454

 

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin