Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäliikunnanohjaaja/vastaava ja Personal Trainer

Ab Ll International Oy Lahti

Ryhmäliikunnanohjaaja/vastaava ja Personal Trainer

LadyLine-brandin takana on Ab LL International Oy, joka on suomalainen, yksityinen ja taloudellisesti vakaa yritys.
LadyLine on eri puolilla maata sijaitsevien liikunta- ja hyvinvointitoimipisteiden kautta Pohjois-Euroopan kattavin saman konseptin alla toimiva naisten hyvinvointipalveluja tuottava ketju.

Oletko asiakaslähtöinen, positiivinen ja energiaa täynnä liikunta-alan ammattilainen, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista?

Etsimme naistenliikuntakeskus LadyLinen tiimiin uusia Personal Traineria vakituiseen työsuhteeseen, jolla on myös vastuualueena ryhmäliikuntavastaavan tehtävät.
Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta, pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta ja ohjata erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Kaikki muu liikunnan-alan koulutus katsotaan eduksi.

LadyLine tarjoaa sinulle perusteellisen perehdytyksen toimintamalliimme, myyntikoulutuksen asiakashankintaan, valmiit asiakaskontaktit laajasta asiakasrekisteristämme, sekä jatkuvan tuen, joka takaa työssäsi onnistumisen.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään laittamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@ifit.fi!


Toivomme päivääsi iloa, LadyLinen väki.
YhteystiedotBenjamin Harmankaya, benjamin@ifit.fi
Työpaikan osoite15140 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.01.2018, tai sopimuksen mukaan..
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.12.2017 klo 23:59
Jätä hakemusrekry@ifit.fi
Ilmoitus jätetty24.11.2017
Ilmoitusnumero9412843

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin