Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Prefekt till institutionen för bioekonomi

Ab Yrkeshögskolan vid Åbo Akademi Raasepori

Från 1.1.2020 övergår Yrkeshögskolan Novia till en ny organisation. Till den nya organisationen söks nu prorektor och prefekter.

Prefekt till institutionen för bioekonomi

För 3-5 år enligt överenskommelse.

Prefekten leder ett dynamiskt kollegium av experter inom examensutbildning, forskning och utveckling samt utbildningstjänster. Prefekten är medlem i högskolans ledningsgrupp. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som har lämplig doktorsexamen samt den förmåga och yrkesskicklighet som behövs för att sköta prefektens uppgifter. Även särskilt meriterade sökande med lämplig högre högskoleexamen kan komma ifråga. Av prefekten fordras goda kunskaper i svenska.

Vi förväntar oss att du är utvecklingsorienterad, språkkunnig, har initiativ- och kommunikationsförmåga samt kan arbeta självständigt. För oss är det viktigt att du ser och skapar möjligheter samt har god förmåga att bygga samarbetsnätverk nationellt och internationellt.

Vi erbjuder dig arbete i en dynamisk utbildningsmiljö med engagerade medarbetare och studerande.

Placeringsort: Raseborg

Tillträde 1.1.2020 eller enligt överenskommelse. Till befattningen hör en prövotid på sex månader.

Tilläggsuppgifter: Rektor Örjan Andersson, mobil +358 50 527 2286

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan med CV senast fredag 25.10.2019 kl. 16.00. Ansökan inlämnas via yrkeshögskolans elektroniska ansökningsformulär nedan. Till ansökan bifogas ansökningsbrev där du beskriver varför du är intresserad av och lämplig för anställningen samt CV, inklusive utbildning och forskningserfarenhet.Yrkeshögskolan Novias verksamhetsområde finns längs den finlandssvenska kusten. Novia är verksam inom flera brancher, betydelsefull i Svenskfinland med verksamhet i Vasa, Åbo, Raseborg och Jacobstad. Med sina 4000 studerande och en personalstyrka som består av ca 290 personer är högskolan den största svenskspråkiga yrkeshögskolan i Finland. Högklassiga och moderna utbildningar ger studerande en bra plattform för sina framtida yrkeskarriärer.
WWW-osoitehttp://www.novia.fi
YhteystiedotRektor Örjan Andersson, mobil +358 50 527 2286
Työpaikan osoiteRaseborgsvägen 9, 10600 TAMMISAARI
PalkkausEnligt kollektivavtal
Työ alkaa01.01.2020, enligt överenskommelse
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.10.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://novia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=7&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10107818
Työnantajan viite7

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin