Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Avustava tietosuoja-asiantuntija

Academic Work Consulting Oy Espoo

Avustava tietosuoja-asiantuntija, Lidl Suomi, Espoo

Etsimme asiakkaallemme Lidl Suomelle avustavaa asiantuntijaa tietosuojan juridiikkaan liittyvien projektien pariin. Mikäli olet keski- tai loppuvaiheen oikeustieteiden opiskelija tai vastaavasti vastavalmistunut tulevaisuuden tietosuojajuridiikan asiantuntija, tämä tehtävä sopii sinulle. Lue alta lisää ja hae nyt!


Avustavan tietosuoja-asiantuntijan tehtävässä työskentelet osana seitsemän ammattilaisen tiimiä, jossa tehtävänäsi on toimia tietosuojavastaavan työparina. Tehtävässä teet ja dokumentoit tietosuoja-oikeudellisia arvioita sekä tuet ja avustat osastoja tietosuojaan liittyvissä asioissa. Lisäksi pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisten muiden tietosuojatehtävien ympärillä sekä toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien parissa.


Tarjoamme:

- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
- Oppimiskulttuurin yrityksessä, jossa mahdollisuus näyttää ja päästä kasvamaan
- Mukavat kollegat ja tiimin tuen
- Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta merkityksellisen juridiikan osa-alueen parissa
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.


Työtehtävä:

- Tietosuojaoikeudellisten arvioiden laatiminen ja dokumentointi
- Tietosuojavastaavan työparina toiminen (monipuolisia tehtäviä tietosuojan ympärillä)
- Yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa


Etsimällämme henkilöllä on:

- Tausta soveltuvien tietosuojaoikeudellisten opintojen parista (keski- tai loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut)
- Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen
- Hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot
- Ratkaisukeskeisen tiimipelaajan asenne

Saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:

- Yhteistyökykyinen
- Tarkka
- Oma-aloitteinen
- Kokonaisuuksia hahmottava


Muuta tietoa:

- Aloitus: Syyskuu 2020

- Kesto: Määräaika (3kk)

- Sijainti: Espoo

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Lidl Suomi Ky puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille krn03@academicwork.fi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus:

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2002 ja menestyneet dynaamisena ja luotettavana työnantajana. Olemme tietoisia vastuustamme työntekijöitämme, liikekumppaneitamme, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Lidlin tavoitteena on kasvaa kannattavasti, mutta samalla haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa. Osallistumme julkiseen keskusteluun, tarjoamme työpaikkoja ja luomme osaltamme talouskasvua Suomeen. Uskomme, että kestävä ja kannattava liiketoiminta on sekä yhteiskunnan, lidliläisten että paikallisten sidosryhmien etu.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
Yhteystiedotkrn03@academicwork.fi
Työpaikan osoite02200 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSyyskuu 2020
Työaikamuu osa-aikatyö, Osa-aikatyö, noin 30h/vko
Työn kesto1 - 3 kk, 3kk määräaikainen
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392846

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin