Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoinsinööri, Roche Diagnostics

Academic Work Consulting Oy Kuopio

Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche -konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa.

Kuvaus:

Tehtävässä tulet työskentelemään Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Tulet työskentelemään asiakkaiden parissa koko Suomen alueella. Työnkuvasi on liikkuva ja työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.

Etsimällämme henkilöllä on:

Sinulla on alalle soveltuva, esimerkiksi terveystekniikan tai biotekniikan koulutustausta. Sinulla on kokemusta mekaanisten laitteiden parista ja kiinnostus terveysteknologiaa kohtaan. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Hallitset perustiedot tietotekniikan verkkorakenteista ja yleisimmistä käyttöjärjestelmistä sekä kommunikoit sujuvasti myös IT-asiantuntijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on halua liikkuvaan asiakastyöhön. Sinulla on asenne kohdallaan, etkä säikähdä, vaikka työaika venyy!

Sinulla on:

- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai mekaniikan insinööri)
- Aikaisempaa työkokemusta
- Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan
- Matkustusvalmius ja kiinnostus liikkuvaan asiakastyöhön
- Ajokortti
- Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot
- Halua haastaa itseään ja kehittyä
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta. Lisäksi osaaminen kliinisen kemian, immunologian, mikrobiologian, hematologian tai kudosdiagnostiikan automaateista katsotaan suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan
Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: vakituinen
Paikka: Kuopio/Itä-Suomi
Palkka: sopimuksen mukaan

Yrityskuvaus:
Lue lisää Rochesta täältä: https://www.roche.fi/
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotEeva Salo / Academic Work, krs02@academicwork.fi
Työpaikan osoite70210 KUOPIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Kokoaikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy19.05.2021
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/huoltoinsinoori-roche-diagnostics/15052631
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710551

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin