Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HW-testausinsinööri

Academic Work Consulting Oy Vantaa

Etsimme maailman johtavalle ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme, Vaisala Oyj:lle, HW-testausinsinööriä äitiysloman sijaisuuteen. Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä työskentelemään projektiympäristössä osana kokenutta tiimiä ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle henkilölle. Jos sinulla on hieman aiempaa työkokemusta omalta alalta ja ennen kaikkea aito innostus ja motivaatio päästä viemään osaamisesi testauksen ja tuotekehityksen parissa uudelle tasolle, voit olla tehtävään sopiva henkilö. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti oikean hakijan löydyttyä!

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet projektiympäristössä prosessiteollisuuden nestemittauksiin keskittyvässä tiimissä Vaisalan Industrial Measurements-liiketoimintayksikössä. Työpäiväsi koostuvat tuotetestauksen tapahtumakaaren kaikista osista; suunnittelusta, testauksesta sekä dokumentoinnista. Testejä voi olla useita saman aikaisesti ja riippuen testin luonteesta, ne etenevät eri vaiheissa. Tuotteen suorituskyvyn testaaminen tapahtuu laboratorioympäristössä testisimulaattoreissa eri olosuhteissa, jonka jälkeen dokumentoit havainnot ja tulokset testiraportteihin.

Tarjoamme

Aitiopaikan kehittämään ammatillista osaamistasi huipputeknologiaa valmistavan yrityksen kokeneeseen asiantuntijatiimiin
Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja projektit Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

- Testaussuunnitelman tekeminen
- Prototyypin testaaminen eri kehitysvaiheissa ja olosuhteissa
- Dokumentointi ja testiraporttien tekeminen

Ideaalihakijamme on henkilö, joka on opinnoissaan painottanut esimerkiksi kemiantekniikan tuntemusta ja jolla on jonkin verran kokemusta testaamisesta sekä ymmärrystä mittaustekniikasta aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta. Olet kiinnostunut ympäristöstäsi ja tekniikasta ja sinulla on halu rakentaa ja kehittää. Olet myös avoin ja reipas etkä uteliaan luonteesi ansiosta pelkää esittää kysymyksiä. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja haluat laajentaa osaamistasi tuotekehityksen parissa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva tekniikan alan korkeakoulutus, esim. elektroniikka/kemian tekniikka (amk/DI)
- Työkokemuksen tai opintojen kautta hankittua kokemusta testaamisesta
- Teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
- Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsomme kaiken aiemman tuotekehityskokemuksen, ymmärryksen mittaustekniikasta, kokemuksen Jirasta sekä elektroniikkaan, laitteisiin ja rakenteluun liittyvän harrastuneisuuden.

Muuta tietoa

Aloitus: Elokuu 2020
Kesto: 12kk
Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vaisala Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Vaisala Oyj on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
Yhteystiedotkrn01@academicwork.fi
Työpaikan osoiteVanha Nurmijärventie 21, 01670 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaElokuussa 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 12kk, äitiysloman sijaisuus
Haku päättyy08.08.2020
Jätä hakemusHae paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/hwtestausinsinoori-vaisala-vantaa/15043524
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395386

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin