Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kehityshaluinen laatuinsinööri

Academic Work Consulting Oy Espoo

Oletko vastavalmistunut diplomi-insinööri tai insinööri, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten projektien parissa käytännönläheisesti ja kehittää ongelmakohtia omalla työllään? Haluatko työskennellä kansainvälisessä ja vakaassa teollisuuden alan yrityksessä, jonka uramahdollisuudet ovat lähes rajattomat? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista laatuinsinööriä Helsinkiin! Mikäli olet hands on-asenteella varustettu ja innokas tekijä, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää.

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista laatuinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä
Laatuinsinöörinä pääset työskentelemään monien eri projektien parissa meriteollisuuden sähkö- ja automaatiotehtävien parissa. Työsi on laatuinsinöörin työtä, sisältäen myös dokumentoinnin tehtäviä. Tässä tehtävässä toimit siis sekä projektitiimin (laatuinsinööri) että tukifunktiotiimin (dokumentointi) jäsenenä monipuolisten tehtävien parissa työskennellen. Laatuinsinöörin roolissa käyt läpi ongelmatapauksia ja ratkaisuehdotuksia sekä lisäksi ratkaisujen implementointia ja dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu:

Meriteollisuuden kone-, sähkö- ja automaatioprojektien parissa työskentely
Laatuinsinöörin tehtävät L6S-mallin mukaisesti
Dokumentointitehtävät ja laatudokumenttien kirjaaminen
Tehtävä tarjoaa sosiaaliselle ja teknisesti orientoituneelle nuorelle ammattilaiselle loistavan tilaisuuden päästä näkemään projektityöskentelyä käytännönläheisesti! Asiakasyrityksemme on johtava kone-, sähkö- ja automaatioteollisuuden yritys, joka tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet!

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijamme on esimerkiksi sähkö-, kone- tai laivanrakennuksen vastavalmistunut insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on ymmärrystä laatutyöstä ja jonkin verran tuntemusta laatutyökaluista sekä dokumentoinnista. Ymmärrät, miten laatukulttuuria tuodaan projekteihin ja mitä esimerkiksi juurianalyysit tarkoittavat. Toimintaotteeltasi olet ripeä, aktiivinen, työtä pelkäämätön ja pystyt edistämään useita asioita ja tehtäviä samanaikaisesti. Toimit ongelmanratkaisukeskeisesti erilaisissa tiimityöskentelytilanteissa, mutta pystyt oma-aloitteisesti suoriutumaan myös itsenäisistä työtehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää systemaattista ajattelutapaa ja huolellista työotetta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

korkeakoulututkinto (DI tai AMK-insinööri)
ymmärrystä laatutyöstä ja työkaluista
tuntemusta dokumentoinnista
ripeä ja aktiivinen hands-on asenne
hyvät ongelmanratkaisutaidot
systemaattinen ajattelutapa ja huolellinen työote
sujuva englannin kielen taito
Eduksi katsomme ymmärryksen sekä sähkö- että konetekniikasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Julkaisupäivämäärä: 20.9.2019

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
YhteystiedotMaiju Virta/ krn01@academicwork.fi
Työpaikan osoiteKeilaranta 4, 02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, toimistotyöajat
Työn kesto6 - 12 kk, 12 kuukautta
Haku päättyy20.10.2019
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/annons/kehityshaluinen-laatuinsinoori-meriteollisuuden-alalle-kansainvaliseen-yritykseen/15028820
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10107119

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin