Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laskentainsinööri

Academic Work Consulting Oy Espoo

Etsimme nyt Laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme M.R. Partnersille kokoaikaiseen rooliin. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta määrälaskennan sekä tarjouspyyntöjen parissa rakennusalalla. Tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä ja oppia uutta, sillä tässä roolissa sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi kokemuksen karttuessa. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa oleva tai jo hieman aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä omaava laskentainsinööri, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Kuvaus
Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu määrälaskenta ja hinnoittelu, hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus. Rooliisi kuuluu myös tarjouspyyntöjen vastaanottaminen, kuvien ja rakennuspiirustusten vertailu sekä tarjousten laatiminen. Toimit myös asiakaspalvelijana ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin kohteisiin liittyen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kokonaisuuksien kartoittaminen työmaakäynneillä. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin kanssa ja olet päivittäin yhteydessä pääurakoitsijoihin, operatiiviseen johtoon sekä työnjohtajiin.

Tarjoamme
Vakituisen työsuhteen
Osaavan tiimin tuen
Hyvät kehittymismahdollisuudet
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Määrälaskenta ja hinnoittelu
Hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus
Tarjouspyyntöjen vastaanottaminen ja tarjousten laatiminen ja kuvien sekä rakennuspiirustusten vertailu
Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen kohteisiin liittyen
Työmaakäynnit pääkaupunkiseudun alueella
Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään sopiva rakennusalan koulutus (AMK / DI)
Rakennustekninen ymmärrys
Työturvallisuuskortti
Sujuva suomen kielen osaaminen
Aiempi kokemus rakennusalalta, esimerkiksi linjasaneeraustyömaalta ja/tai kustannuslaskennasta.

Etsimämme henkilö on:

Asiakaspalveluhenkinen
Järjestelmällinen
Yhteistyökykyinen
Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Rajamaankaari 19, 02970 Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä M.R. Partners Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
M.R. Partners Oy on on saneerauspurkuun ja asbestipurkutöihin erikoistunut yritys. Olemme markkinajohtaja linjasaneerausten purkutöissä pääkaupunkiseudulla ja tällä hetkellä palveluksessamme on yli 50 työntekijää. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alaa ja tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme lähivuosien aikana.
YhteystiedotPinja Wahlsten tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15033910
Työpaikan osoiteRajamaankaari 19, 02970 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy22.11.2019 klo 23:55
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/laskentainsinoori-mr-partners-oylle/15033910
Ilmoitus jätetty21.10.2019
Ilmoitusnumero10139987

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin