Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Markkinointikoordinaattori

Academic Work Consulting Oy Pirkkala

Etsimme asiakasyrityksellemme Rotator Oy:lle innokasta markkinointikoordinaattoria monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin maailman parhaiden konemerkkien pariin. Jos olet korkeakoulusta valmistunut jo hieman vastaavista tehtävistä kokemusta kerryttänyt markkinoinnin moniosaaja, jolla on työtä pelkäämätön asenne, rohkeutta ja luovuutta, voit olla etsimämme henkilö! Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus:
Markkinointikoordinaattorina pääset aidosti vaikuttamaan Rotatorin markkinointistrategian suunnitteluun ja toteutukseen. Omatoiminen työote on tehtävässä onnistumisen edellytys, sillä vastuullasi ovat monipuoliset markkinoinnin tehtävät. Konealan ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, sillä tuotepäälliköillä on tuotteista vankka tietotaito. Yhteistyössä heidän kanssaan, pääset nostamaan kunkin tuotteen edut asiakkaiden tietoisuuteen.

Tässä tehtävässä tulet hoitamaan viestintää niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Työtä tehdään yhteistyössä markkinointiassistentin kanssa. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia.

Rotatorilla on hyvä yhteishenki, matala hierarkia ja heillä viihdytään aidosti. Työtä tehdään pilke silmäkulmassa ammattitaitoisella työotteella yhdessä kollegoiden kanssa . Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta Rotatoria kohtaan ja halua kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä. Kokemuksen kasvaessa sinulla on mahdollisuus edetä aina markkinointipäälliköksi asti.

Tarjoamme:
-Mahtavat kollegat ja työyhteisön, jossa viihdytään aidosti
-Lounas- ja liikuntaedun
-Mahdollisuuden kasvaa yrityksen sisällä esimerkiksi markkinointipäällikön rooliin
-Kansainvälisen työskentely-ympäristön

Työtehtävä:
-Markkinointikampanjoiden ja -materiaalien suunnittelu, toteutus, kehitys ja raportointi
-Sosiaalisen median markkinointi, hakukoneoptimointi, sissimarkkinointi
-Messujen ja tapahtuminen suunnittelu, organisointi ja osallistuminen
-Viestintä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
-Tuotteistaminen

Etsimällämme henkilöllä on:
-Tehtävässä onnistumista tukeva korkeakoulututkinto
-Sujuva suomen ja englannin kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksi
-Kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja halua kehittyä
-Kuva- ja videomateriaalin työstämisen ohjelmistojen hyvä hallinta
-Markkinointityökalujen hallinta (mm. Google Analytics, Google Ads)

Etsimämme henkilö on:

-Yhteistyökykyinen
-Oma-aloitteinen
-Idearikas

Muuta tietoa:
-Aloitus: Mahdollisimman pian
-Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
-Sijainti: Tuottotie 4, Pirkkala
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rotator Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus:
Rotator Oy on yli 60 vuoden ajan maahantuonut, myynyt ja vuokrannut konealan parhaita brändejä. Rotatorilla on vakaat juuret perinteisten maanrakennuskoneiden, trukkien, kurottajien ja nostimien parissa ja katse uusissa aluevaltauksissa älykkäiden siivousrobottien maahantuonnin ja myynnin parissa. Työnantajana Rotator Oy on vakaa ja henkilöstöä Suomessa on 150 henkeä.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotNiina Turtiainen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15038255
Työpaikan osoiteKeilaranta 4, 33960 PIRKKALA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen, kokoaikainen
Haku päättyy29.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/annons/markkinointikoordinaattori-rotator-oy-pirkkala/15038255
Ilmoitus jätetty30.01.2020
Ilmoitusnumero10246819

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin