Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Academic Work Consulting Oy Vantaa

Oletko kiinnostunut myynnistä ja moottoripyöristä? Onko myynti ja asiakaspalvelu vahvuutesi? Etsimme osa-aikaista sesonkimyyjää ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistuneeseen yritykseen! Tämä on loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, vaikkapa opintojen ohella. Lue lisää ja hae heti - paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Kuvaus:
Tässä työtehtävässä tulet työskentelemään myymälässä asiakasrajapinnassa, auttaen asiakasta löytämään hänelle tarvittavat tuotteet ja ratkaisut. Työ sisältää myyntiä ja asiakapalvelua, kuitenkaan myymälän siisteyttä ja tuotteiden esillepanoa unohtamatta. Kyseiseen tehtävään etsitään oma- aloitteista tekijää, joka on kiinnostunut moottoripyöristä ja haluaa päästä työskentelmään näihin liittyvien lisävarusteiden parissa. Työ on määräaikainen 13.4.-14.8.2020, 10h/vk (vuoroja voi olla enemmänkin, mutta tämä tarjotaan minimissään). Työvuorot painottuvat maanantaille, keskiviikoille, perjantaille sekä lauantaille, sillä viikonloput ovat kaikista kiireisintä aikaa.

Tarjoamme:
- Pienen tiimin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin
- Etualan näkymän moottoripyörien lisävarusteidein myyntiin
- Kokemusta myyntiin ja asiakaspalveluun
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä:
- Asiakaspalvelu ja myynti
- Myymälän siisteydestä huolehtiminen
- Tuotteiden esillepano
- Monipuolinen osallistuminen liikkeen päivittäiseen toimintaan

Etsimällämme henkilöllä on:
Tässä työssä kiinnostus moottoripyöriä kohtaan ja halu tehdä kauppaa ovat koulutustaustaa tärkeämpiä. Mikäli tunnistat itsesi toimeen tarttuvaksi, vastuuntuntoiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tyypiksi, voit olla etsimämme. - Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä ovat työstä suoriutumisen edellytyksiä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä nähdään isona etuna. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin reippaan asenteen ja omatoimisen työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Kiinnostusta moottoripyöriä kohtaan - oma harrastuneisuus nähdään etuna
- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Toimeen tarttuva ja omatoiminen työote
- Hyvät tietotekniset valmiudet
- Sujuva suomen ja englannin kieli

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa
Aloitus: 13.4.2020

Kesto: 14.8.2020

Sijainti: Antaksentie 4 B, 01510 Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eurobiker Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Eurobiker Oy on vuodesta 2001 lähtien toiminut yritys, joka on erikoistunut ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotTästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eurobiker Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Jenna Honkanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn07@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15039489
Työpaikan osoiteAntaksentie 4b, 01510 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaMaaliskuun aikana
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 13.8.2020 asti
Haku päättyy14.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sesonkimyyja-eurobiker-vantaa/15039481
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266421

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin