Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja valaistusratkaisujen pariin

Academic Work Consulting Oy Turku

Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka perustaa tieto-taitonsa monikymmenvuotiseen alan kokemukseen. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälävalaistukseen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan. Etsimme nyt motivoitunutta myyntiedustajaa vastaamaan Länsi-Suomen alueesta. Työssäsi vastaat Länsi-Suomen alueesta ja pääset tekemään itsenäistä myyntityötä. Asiakkaitasi ovat etenkin vähittäiskaupat ja myymälät, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä muut liiketoimitilat. Taustaasi tärkeämpää meille on oikea asenne sekä into ja motivaatio tehdä vuorovaikutteista myyntityötä. Mikäli haluat valoisaan myyntityöhön, on tässä sinulle loistava mahdollisuus. Lue tarkemmin tehtävästä alempaa ja hae paikkaa!

Kuvaus

Myyntiedustajana vastaat Länsi-Suomen alueesta ja asiakkaista. Työssäsi myyntiedustajana kartoitat uusia asiakkaita ja heidän tarpeitaan niin puhelimitse kuin paikan päällä. Saat vapaat kädet rakentaa oman kalenterisi ja tehdä tehokasta myyntiä juuri itsellesi sopivalla tavalla. Työsi on liikkuvaa, ja tärkeä osa myyntiä on hyvien asiakassuhteiden luominen. Toivommekin sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, motivaatiota myyntityötä kohtaan sekä intoa päästä syventämään osaamistasi valaisimiin liittyen.

Tarjoamme

- Itsenäisen ja vastuullisen roolin, missä työlläsi on suuri merkitys yrityksen kasvamisessa
- Mahdollisuuden edetä työssäsi ja vapauden tehdä työtä siten, miten itse parhaaksi näet
- Mielenkiintoisen toimialan ja huippulaadukkaat tuotteet

Työtehtävä

Myyntiedustajana työskentelet itsenäisesti vastaten Länsi-Suomen alueesta. Hankit uusia asiakkaita, ylläpidät asiakassuhteita sekä tarjoat asiakkaille ratkaisuja valaistukseen liittyen. Pelkän myynnin lisäksi pääset myös avustamaan valaisimien asentamisessa asiakkaan tiloihin.

Työtehtäviäsi ovat:

- Uusien asiakkaiden hankkiminen ja kartoittaminen
- Asiakassuhteiden ylläpitäminen ja asiakastapaamiset
- Myytyjen valaistusratkaisujen asentamisessa mukana oleminen

Etsimällämme henkilöllä on

Hyväksi myyntiedustajaksi voi oppia, kun asenne ja motivaatio ovat kunnossa. Siitä johtuen meille ei ole tärkeää taustasi, vaan halusi kehittyä työssäsi rautaiseksi ammattilaiseksi. Toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja ja hyvää asennetta myyntityötä kohtaan. Mahdollinen aikaisempi kokemuksesi myynnistä nähdään isona etuna. Myös visuaalinen silmä ja valaistukseen liittyvä ymmärrys ja hahmottaminen tukevat sinua etenkin työn alkuvaiheessa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja reipas asenne
- Intoa ja motivaatiota oppia ja kehittyä huippumyyjäksi
- Sujuva suomen kielen taito

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen työsopimus

Sijainti: Liikkuva työ Länsi-Suomen alueella

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Imoon Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Imoon Finlandilla on kokemusta ammattivalaistuksesta jo yli 30 vuoden ajalta. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälävalaistukseen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. IMOON tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia. Imoon valaisimia käytetään jo 30 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus.
Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotVille Nurmi, 0504064521, ville.nurmi@academicwork.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/annons/myyntiedustaja-valaistusratkaisujen-pariin-lansisuomeen-imoon-finland/15042366
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/annons/myyntiedustaja-valaistusratkaisujen-pariin-lansisuomeen-imoon-finland/15042366
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354460

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin