Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektiassistentti

Academic Work Consulting Oy Espoo

Osa-aikainen projektiassistentti talouden ERP-uudistushankkeeseen, OP Ryhmä

Etsimme asiakkaallemme kattavaan hankkeeseen projektiassistenttia. Tehtäväsi on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus laajentaa rooliasi kehittyessäsi. Tehtävä sopii sinulle, mikäli nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä, datan käsittely kiinnostaa sinua, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Lue lisää tehtävästä ja lähetä meille hakemuksesi pian, etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla!

Kuvaus:
Roolissasi hoidat monipuolisia tehtäviä laajaan projektiin liittyen. Työtehtäväsi liittyvät käytännössä erilaisiin datan tarkasteluihin, validointeihin ja testauksiin sekä dokumentointiin projektin vaiheistuksen ja etenemisen mukaisesti. Toimit asiantuntijoiden ohjeistuksessa ja apuna erilaisissa avustavissa tehtävissä.

Tarjoamme:
Monipuolinen työnkuva ja mahdollisuus kehittyä työn mukana
Pääset osaksi laaja-alaista uudistushanketta sekä moniosaajatiimiä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä:
Datan käsittely ja testaus
Dokumentointi

Etsimällämme henkilöllä on:
Soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen)
Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
Hyvä Office-ohjelmien hallinta, erityisesti Excel
Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus talouteen liittyvistä tehtävistä ja projektikokemus, sekä aikaisempi kokemus SAP Talous -järjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:
Oma-aloitteinen
Joustava
Huolellinen

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: 12 kk, minimitunnit 20h/vko
Sijainti: Vallila, Helsinki + toistaiseksi etätyö 100%

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä OP Osuuskunta puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotOnko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Anna Walldén tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15048628
Työpaikan osoiteKeilaranta 4, 02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikaosapäivätyö, min 20h/vko
Työn kesto6 - 12 kk, 12 kk
Haku päättyy14.02.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osaaikainen-projektiassistentti-talouden-erpuudistushankkeeseen-op-ryhma/15048628
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579356

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin